This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://localhost/temp/predkladatel/
n9http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n7https://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00103951%21RIV07-MSM-43210___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00103951%21RIV07-MSM-43210___
rdf:type
skos:Concept n21:Vysledek
dcterms:description
Bylo vybráno 25 vzorků sýrů, které hodnotila odborná komise sestavená ze 14 školených posuzovatelů. Vybrané senzorické ukazatele sýrů byly posuzovány pomocí nestrukturované 100 mm grafické stupnice. Hodnocena byla intenzita vůně po kozím mléku, celková příjemnost vůně, intenzita chuti po kozím mléku, intenzita cizí chuti, celková příjemnost vzhledu a celková příjemnost chuti. Výsledky hodnocení byly statisticky zpracovány. Senzorická jakost většiny sýrů byla hodnocena velmi kladně, řada vzorků prokázala velmi vyrovnané senzorické vlastnosti. Sensory properties of goat cheese produced on farm were evaluated. Bylo vybráno 25 vzorků sýrů, které hodnotila odborná komise sestavená ze 14 školených posuzovatelů. Vybrané senzorické ukazatele sýrů byly posuzovány pomocí nestrukturované 100 mm grafické stupnice. Hodnocena byla intenzita vůně po kozím mléku, celková příjemnost vůně, intenzita chuti po kozím mléku, intenzita cizí chuti, celková příjemnost vzhledu a celková příjemnost chuti. Výsledky hodnocení byly statisticky zpracovány. Senzorická jakost většiny sýrů byla hodnocena velmi kladně, řada vzorků prokázala velmi vyrovnané senzorické vlastnosti.
dcterms:title
Výsledky senzorického hodnocení kozích sýrů vyráběných na farmě Results or sensory evaluation of goat cheese produced on farm. Výsledky senzorického hodnocení kozích sýrů vyráběných na farmě
skos:prefLabel
Výsledky senzorického hodnocení kozích sýrů vyráběných na farmě Výsledky senzorického hodnocení kozích sýrů vyráběných na farmě Results or sensory evaluation of goat cheese produced on farm.
skos:notation
RIV/62156489:43210/06:00103951!RIV07-MSM-43210___
n3:strany
35;38
n3:aktivita
n6:Z
n3:aktivity
Z(MSM 432100001)
n3:dodaniDat
n13:2007
n3:domaciTvurceVysledku
n17:8212457 n17:5752086 n17:8573255
n3:druhVysledku
n16:D
n3:duvernostUdaju
n5:S
n3:entitaPredkladatele
n11:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
507664
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/06:00103951
n3:jazykVysledku
n12:cze
n3:klicovaSlova
farm production; goat cheese; sensory property
n3:klicoveSlovo
n20:sensory%20property n20:goat%20cheese n20:farm%20production
n3:kontrolniKodProRIV
[D94A1893B489]
n3:mistoKonaniAkce
Brno
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků
n3:obor
n18:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n13:2006
n3:tvurceVysledku
Moncmanová, Martina Mikulášková, Hana Šustová, Květoslava
n3:typAkce
n10:CST
n3:zahajeniAkce
2006-01-01+01:00
n3:zamer
n4:MSM%20432100001
s:numberOfPages
4
n9:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
n7:isbn
80-7157-956-4
n15:organizacniJednotka
43210