This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://localhost/temp/predkladatel/
n15http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n13https://schema.org/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00103950%21RIV07-MSM-43210___/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n16http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00103950%21RIV07-MSM-43210___
rdf:type
skos:Concept n21:Vysledek
dcterms:description
This work deals with influence of pasteurization to production of cheese. Práce se zabývá vlivem pasterace mléka na jeho zpracování na sýry. Práce se zabývá vlivem pasterace mléka na jeho zpracování na sýry.
dcterms:title
Vliv pasterace na výrobu sýrů Influence of pasteurization of milk to production of cheese. Vliv pasterace na výrobu sýrů
skos:prefLabel
Vliv pasterace na výrobu sýrů Vliv pasterace na výrobu sýrů Influence of pasteurization of milk to production of cheese.
skos:notation
RIV/62156489:43210/06:00103950!RIV07-MSM-43210___
n3:strany
20;24
n3:aktivita
n14:Z
n3:aktivity
Z(MSM 432100001)
n3:dodaniDat
n16:2007
n3:domaciTvurceVysledku
n8:8573255
n3:druhVysledku
n19:D
n3:duvernostUdaju
n11:S
n3:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
506617
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/06:00103950
n3:jazykVysledku
n6:cze
n3:klicovaSlova
cheese; pasteurization; quality
n3:klicoveSlovo
n4:cheese n4:pasteurization n4:quality
n3:kontrolniKodProRIV
[C1A270E6DB5F]
n3:mistoKonaniAkce
Brno
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků
n3:obor
n7:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:rokUplatneniVysledku
n16:2006
n3:tvurceVysledku
Šustová, Květoslava
n3:typAkce
n12:CST
n3:zahajeniAkce
2006-01-01+01:00
n3:zamer
n10:MSM%20432100001
s:numberOfPages
5
n15:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
n13:isbn
80-7157-956-4
n18:organizacniJednotka
43210