This HTML5 document contains 42 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n20http://localhost/temp/predkladatel/
n13http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17https://schema.org/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00103931%21RIV07-MSM-43210___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n6http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00103931%21RIV07-MSM-43210___
rdf:type
skos:Concept n11:Vysledek
dcterms:description
Předmětem práce bylo zhodnotit kvalitu smetany ke šlehání běžně dostupné v obchodní síti. Senzoricky byly nejlépe hodnoceny smetany pasterované bez karagenanu, matný, nerovný povrch vyvolával dojem větší našlehanosti, což se potvrdilo i analyticky -- měly větší procento nášlehu. U trvanlivých smetan s karagenanem byly při hodnocení chuti zaznamenány u všech vzorků stopy přísad -- karagenanu. This work deals with evaluation of quality of whipped creams. Předmětem práce bylo zhodnotit kvalitu smetany ke šlehání běžně dostupné v obchodní síti. Senzoricky byly nejlépe hodnoceny smetany pasterované bez karagenanu, matný, nerovný povrch vyvolával dojem větší našlehanosti, což se potvrdilo i analyticky -- měly větší procento nášlehu. U trvanlivých smetan s karagenanem byly při hodnocení chuti zaznamenány u všech vzorků stopy přísad -- karagenanu.
dcterms:title
Sortiment smetan ke šlehání - hodnocení jakosti Sortiment smetan ke šlehání - hodnocení jakosti Assortment of whipped creams - evaluation of quality.
skos:prefLabel
Sortiment smetan ke šlehání - hodnocení jakosti Sortiment smetan ke šlehání - hodnocení jakosti Assortment of whipped creams - evaluation of quality.
skos:notation
RIV/62156489:43210/06:00103931!RIV07-MSM-43210___
n4:strany
32;35
n4:aktivita
n12:Z
n4:aktivity
Z(MSM 432100001)
n4:dodaniDat
n6:2007
n4:domaciTvurceVysledku
n9:8573255 n9:2654369
n4:druhVysledku
n5:D
n4:duvernostUdaju
n16:S
n4:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
500388
n4:idVysledku
RIV/62156489:43210/06:00103931
n4:jazykVysledku
n18:cze
n4:klicovaSlova
evaluation of quality; sensory properties; whipped creams
n4:klicoveSlovo
n7:sensory%20properties n7:whipped%20creams n7:evaluation%20of%20quality
n4:kontrolniKodProRIV
[314C9EE07116]
n4:mistoVydani
Ediční středisko MZLU v Brně
n4:nazevZdroje
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků III
n4:obor
n10:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n4:pocetTvurcuVysledku
2
n4:rokUplatneniVysledku
n6:2006
n4:tvurceVysledku
Šustová, Květoslava Mášová, Hana
n4:zamer
n14:MSM%20432100001
s:numberOfPages
4
n13:hasPublisher
Neuveden
n17:isbn
80-7157-956-4
n20:organizacniJednotka
43210