This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18https://schema.org/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00098521%21RIV07-MSM-43210___/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n20http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00098521%21RIV07-MSM-43210___
rdf:type
skos:Concept n17:Vysledek
dcterms:description
Sensory properties of Edam type cheese (30% fat dry matter) with different time of ripening (1 month to 6 month) were evaluated. U dvou výrob A a B eidamských sýrů s 30% tvs byly hodnoceny senzorické vlastnosti v průběhu zrání vždy po 1 měsíci, celkem 6 měsíců. Vzorky posuzovalo 10 školených hodnotitelů pomocí nestrukturované 10 cm grafické stupnice.Data byla použita ke kalibraci NIR spektrometru. Bylo zjištěno, že lze spektrometrii v blízké oblasti využívat k objektivnímu hodnocení senzorických vlastností eidamských sýrů. U dvou výrob A a B eidamských sýrů s 30% tvs byly hodnoceny senzorické vlastnosti v průběhu zrání vždy po 1 měsíci, celkem 6 měsíců. Vzorky posuzovalo 10 školených hodnotitelů pomocí nestrukturované 10 cm grafické stupnice.Data byla použita ke kalibraci NIR spektrometru. Bylo zjištěno, že lze spektrometrii v blízké oblasti využívat k objektivnímu hodnocení senzorických vlastností eidamských sýrů.
dcterms:title
Hodnocení texturních vlastností eidamských sýrů NIR spektrometrem Evaluation of Structure Properties of Edam Cheese by NIR Spectrometer. Hodnocení texturních vlastností eidamských sýrů NIR spektrometrem
skos:prefLabel
Hodnocení texturních vlastností eidamských sýrů NIR spektrometrem Evaluation of Structure Properties of Edam Cheese by NIR Spectrometer. Hodnocení texturních vlastností eidamských sýrů NIR spektrometrem
skos:notation
RIV/62156489:43210/06:00098521!RIV07-MSM-43210___
n4:strany
106;111
n4:aktivita
n15:Z
n4:aktivity
Z(MSM 432100001)
n4:dodaniDat
n20:2007
n4:domaciTvurceVysledku
n5:8573255 n5:2878666
n4:druhVysledku
n21:D
n4:duvernostUdaju
n12:S
n4:entitaPredkladatele
n7:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
478057
n4:idVysledku
RIV/62156489:43210/06:00098521
n4:jazykVysledku
n19:cze
n4:klicovaSlova
NIR spectrometer; cheese; edam; senzory analysis; textural
n4:klicoveSlovo
n8:cheese n8:edam n8:NIR%20spectrometer n8:textural n8:senzory%20analysis
n4:kontrolniKodProRIV
[0261A6B28DFA]
n4:mistoKonaniAkce
Praha
n4:mistoVydani
Praha
n4:nazevZdroje
Mléko a sýry 2006
n4:obor
n9:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n4:pocetTvurcuVysledku
2
n4:rokUplatneniVysledku
n20:2006
n4:tvurceVysledku
Šustová, Květoslava Mlček, Jiří
n4:typAkce
n13:CST
n4:zahajeniAkce
2006-01-01+01:00
n4:zamer
n11:MSM%20432100001
s:numberOfPages
6
n16:hasPublisher
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
n18:isbn
80-7080-620-6
n14:organizacniJednotka
43210