This HTML5 document contains 42 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://localhost/temp/predkladatel/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00095329%21RIV07-MSM-43210___/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00095329%21RIV07-MSM-43210___
rdf:type
skos:Concept n7:Vysledek
dcterms:description
Práce obsahuje změny senzorických a texturních vlastností sýru v průběhu zrání. This work contents the changes of sensory and texture properties of cheese during ripening. Práce obsahuje změny senzorických a texturních vlastností sýru v průběhu zrání.
dcterms:title
Změny senzorických a texturních vlastností olomouckých tvarůžků v průběhu zrání Změny senzorických a texturních vlastností olomouckých tvarůžků v průběhu zrání The changes of sensory and texture properties of Olomouc cheese during the ripening
skos:prefLabel
Změny senzorických a texturních vlastností olomouckých tvarůžků v průběhu zrání The changes of sensory and texture properties of Olomouc cheese during the ripening Změny senzorických a texturních vlastností olomouckých tvarůžků v průběhu zrání
skos:notation
RIV/62156489:43210/06:00095329!RIV07-MSM-43210___
n3:strany
125;126
n3:aktivita
n12:Z
n3:aktivity
Z(MSM 432100001)
n3:cisloPeriodika
5
n3:dodaniDat
n13:2007
n3:domaciTvurceVysledku
n8:2088282 n8:6465722
n3:druhVysledku
n17:J
n3:duvernostUdaju
n4:S
n3:entitaPredkladatele
n10:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
510177
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/06:00095329
n3:jazykVysledku
n15:cze
n3:klicovaSlova
cheese; sensory properties; texture
n3:klicoveSlovo
n11:texture n11:sensory%20properties n11:cheese
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[2063203CB9A0]
n3:nazevZdroje
Výživa a potraviny
n3:obor
n18:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:rokUplatneniVysledku
n13:2006
n3:tvurceVysledku
Cwiková, Olga Nedomová, Šárka
n3:zamer
n14:MSM%20432100001
s:issn
1211-846X
s:numberOfPages
2
n16:organizacniJednotka
43210