This HTML5 document contains 42 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00095036%21RIV07-MSM-43210___/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://localhost/temp/predkladatel/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00095036%21RIV07-MSM-43210___
rdf:type
n7:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Předložený článek je věnován významu fyzikálních vlastností obilek ječmene a zrna sladu, pro jejich využiti v predikci technologické kvality. V článku jsou charakterizovány starší i nové, subjektivní a objektivní metody hodnocení fyzikálních vlastností obilek respektive sladu. Je zmíněno i potřebné přístrojové vybavení. V první části článku jsou shrnuty fyzikální metody používané k hodnocení obilky ječmene a zrna sladu a je věnována pozornost především mechanickým vlastnostem. Předložený článek je věnován významu fyzikálních vlastností obilek ječmene a zrna sladu, pro jejich využiti v predikci technologické kvality. V článku jsou charakterizovány starší i nové, subjektivní a objektivní metody hodnocení fyzikálních vlastností obilek respektive sladu. Je zmíněno i potřebné přístrojové vybavení. V první části článku jsou shrnuty fyzikální metody používané k hodnocení obilky ječmene a zrna sladu a je věnována pozornost především mechanickým vlastnostem. The study presented is devoted to the significance of physical characters of barley caryopses and grains of malt for their utilization in the prediction of technological quality. In the study, older and new, subjective and objective methods of the assessment oť physical characters of caiyopses oř malt are descríbed. Needed instrumentation is also mentioned, In the first part of the study, physical methods ušed for the assessment of barley caryopses and grains of malt are summed up, attention is paíd mainly to mechanical characters.
dcterms:title
Fyzikální vlastnosti obilek ječmene a zrn sladu Fyzikální vlastnosti obilek ječmene a zrn sladu Physical Characters of Barley Caryopses and Grains of Malt
skos:prefLabel
Fyzikální vlastnosti obilek ječmene a zrn sladu Fyzikální vlastnosti obilek ječmene a zrn sladu Physical Characters of Barley Caryopses and Grains of Malt
skos:notation
RIV/62156489:43210/06:00095036!RIV07-MSM-43210___
n3:strany
148;150
n3:aktivita
n15:P
n3:aktivity
P(1M0570)
n3:cisloPeriodika
5
n3:dodaniDat
n9:2007
n3:domaciTvurceVysledku
n18:6605389
n3:druhVysledku
n17:J
n3:duvernostUdaju
n4:S
n3:entitaPredkladatele
n10:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
476654
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/06:00095036
n3:jazykVysledku
n11:cze
n3:klicovaSlova
barley; malt; quality
n3:klicoveSlovo
n14:barley n14:malt n14:quality
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[1832C62B46BB]
n3:nazevZdroje
Kvasný průmysl
n3:obor
n6:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:projekt
n5:1M0570
n3:rokUplatneniVysledku
n9:2006
n3:svazekPeriodika
52
n3:tvurceVysledku
Psota, Vratislav Vejražka, Karel
s:issn
0023-5830
s:numberOfPages
3
n16:organizacniJednotka
43210