This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n21http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n10http://localhost/temp/predkladatel/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n8https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00087621%21RIV07-MSM-43210___/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n12http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00087621%21RIV07-MSM-43210___
rdf:type
n17:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
V práci byly sledovány změny texturních vlastností sýru v průběhu skladování. In our research was monitoring the changes of texture properties of cheese during ripening. V práci byly sledovány změny texturních vlastností sýru v průběhu skladování.
dcterms:title
THE CHANGES CHOSEN TEXTURE PROPERTIES OF SURFACE-RIPENED CHEESE Změny vybraných texturních vlastností sýru zrajícího pod mazem Změny vybraných texturních vlastností sýru zrajícího pod mazem
skos:prefLabel
Změny vybraných texturních vlastností sýru zrajícího pod mazem Změny vybraných texturních vlastností sýru zrajícího pod mazem THE CHANGES CHOSEN TEXTURE PROPERTIES OF SURFACE-RIPENED CHEESE
skos:notation
RIV/62156489:43210/06:00087621!RIV07-MSM-43210___
n3:strany
23;23
n3:aktivita
n15:Z
n3:aktivity
Z(MSM 432100001)
n3:dodaniDat
n12:2007
n3:domaciTvurceVysledku
n5:2088282 n5:5728347 n5:9573399 n5:6465722
n3:druhVysledku
n20:D
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:entitaPredkladatele
n6:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
510216
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/06:00087621
n3:jazykVysledku
n11:cze
n3:klicovaSlova
cheese; ripening; texture
n3:klicoveSlovo
n4:texture n4:ripening n4:cheese
n3:kontrolniKodProRIV
[03AA77FF0074]
n3:mistoKonaniAkce
MZLU v Brně
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
Sborník souhrnů sdělení XXXIII. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
n3:obor
n14:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:rokUplatneniVysledku
n12:2006
n3:tvurceVysledku
Simeonovová, Jana Cwiková, Olga Nedomová, Šárka Svobodová, Pavlína
n3:typAkce
n19:EUR
n3:zahajeniAkce
2006-03-08+01:00
n3:zamer
n16:MSM%20432100001
s:numberOfPages
1
n21:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
n8:isbn
80-7157-930-0
n10:organizacniJednotka
43210