This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n7http://localhost/temp/predkladatel/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00085132%21RIV06-MSM-43210___/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00085132%21RIV06-MSM-43210___
rdf:type
skos:Concept n15:Vysledek
dcterms:description
Práce obsahuje výsledky zatěžování vzorků vařeného hovězího masa v tlaku. Experimenty byly provedeny při rychlosti upínací hlavy 20mm/min. Výsledky byly interpretovány závislostíé napětí - deformace a napětí - skutečná deformace. Výsledky testů ukazují, že pro jednotlivé hodnoty aplikovaného napětí je možno použít modelu Maxwellova tělesa. A method for the characterising of the behaviour of the beef meat compressive loading was investigated. Both compressive and relaxation tests have been used. Results of the relaxation tests have shown that the boiled beef can be described in terms of the Maxwell model of the strain behaviour. Parameters of this model are depend on the values of the loading force. A method for the characterising of the behaviour of the beef meat compressive loading was investigated. Both compressive and relaxation tests have been used. Results of the relaxation tests have shown that the boiled beef can be described in terms of the Maxwell model of the strain behaviour. Parameters of this model are depend on the values of the loading force.
dcterms:title
On the viscoelastic behaviour of beef meat under compression loading On the viscoelastic behaviour of beef meat under compression loading O viskoelastických vlastnostech hovězího masa při tlakovém zatěžování
skos:prefLabel
On the viscoelastic behaviour of beef meat under compression loading O viskoelastických vlastnostech hovězího masa při tlakovém zatěžování On the viscoelastic behaviour of beef meat under compression loading
skos:notation
RIV/62156489:43210/05:00085132!RIV06-MSM-43210___
n3:strany
7;13
n3:aktivita
n4:Z
n3:aktivity
Z(MSM 432100001)
n3:cisloPeriodika
5
n3:dodaniDat
n9:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n14:3372766 n14:9573399
n3:druhVysledku
n8:J
n3:duvernostUdaju
n16:S
n3:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
534538
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/05:00085132
n3:jazykVysledku
n11:eng
n3:klicovaSlova
beef, compressive loading, relaxation test, rheology, Maxwell model, hyperelasticity
n3:klicoveSlovo
n6:rheology n6:relaxation%20test n6:Maxwell%20model n6:hyperelasticity n6:beef n6:compressive%20loading
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[595ACC1F6654]
n3:nazevZdroje
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
n3:obor
n12:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:rokUplatneniVysledku
n9:2005
n3:svazekPeriodika
53
n3:tvurceVysledku
Simeonovová, Jana Buchar, Jaroslav
n3:zamer
n18:MSM%20432100001
s:issn
1211-8516
s:numberOfPages
7
n7:organizacniJednotka
43210