This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://localhost/temp/predkladatel/
n10http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F04%3A00056589%21RIV06-MSM-43210___/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n21https://schema.org/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F04%3A00056589%21RIV06-MSM-43210___
rdf:type
skos:Concept n19:Vysledek
dcterms:description
Byl posouzen vliv obsahu hrubých bílkovin, Zeleny testu, obsahu mokrého lepku na vaznost mouky, stabilitu těsta a objem pečiva. Bylo prokázáno, že stoupající obsah bílkovin pozitivně působil na chování pečiva při pečení a rovněž měl vliv na objem pečiva. Zeleny test pozitivně koreluje s obsahem bílkovin a objemem pečiva. Byl posouzen vliv obsahu hrubých bílkovin, Zeleny testu, obsahu mokrého lepku na vaznost mouky, stabilitu těsta a objem pečiva. Bylo prokázáno, že stoupající obsah bílkovin pozitivně působil na chování pečiva při pečení a rovněž měl vliv na objem pečiva. Zeleny test pozitivně koreluje s obsahem bílkovin a objemem pečiva. It was assessed effect of protein content, Zeleny sedimentation test, wet gluten content on flour water absorption capacity, dough stability and loaf volume. The highly significant positive correlation was assessed beetwen protein content and Zeleny test, wet gluten content flour watter absorption capacity, dough stability and loaf volume.
dcterms:title
Bílkoviny hlavní kritérium pekařské jakosti pšenice. The protein major criterion of wheat baking quality Bílkoviny hlavní kritérium pekařské jakosti pšenice.
skos:prefLabel
Bílkoviny hlavní kritérium pekařské jakosti pšenice. Bílkoviny hlavní kritérium pekařské jakosti pšenice. The protein major criterion of wheat baking quality
skos:notation
RIV/62156489:43210/04:00056589!RIV06-MSM-43210___
n3:strany
10;12
n3:aktivita
n11:Z
n3:aktivity
Z(MSM 432100001)
n3:dodaniDat
n7:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n15:3995348
n3:druhVysledku
n4:D
n3:duvernostUdaju
n16:S
n3:entitaPredkladatele
n14:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
556132
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/04:00056589
n3:jazykVysledku
n8:cze
n3:klicovaSlova
baking quality; protein content; protein quality; winter wheat
n3:klicoveSlovo
n12:protein%20quality n12:winter%20wheat n12:protein%20content n12:baking%20quality
n3:kontrolniKodProRIV
[8A1520952B28]
n3:mistoKonaniAkce
Brno
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
PROTEINY 2004
n3:obor
n20:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:rokUplatneniVysledku
n7:2004
n3:tvurceVysledku
Morávková, Eva Kučerová, Jindřiška
n3:typAkce
n6:EUR
n3:zahajeniAkce
2004-06-10+02:00
n3:zamer
n17:MSM%20432100001
s:numberOfPages
3
n10:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
n21:isbn
80-7157-779-0
n18:organizacniJednotka
43210