This HTML5 document contains 42 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n20http://localhost/temp/predkladatel/
n16http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n7https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F04%3A00053378%21RIV06-MSM-43210___/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n17http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F04%3A00053378%21RIV06-MSM-43210___
rdf:type
skos:Concept n18:Vysledek
dcterms:description
Je popsán význam, charakteristika, posklizňová úprava a skladování obilovin, dále technologický postup zpracování zrnin ve mlýně a finální výrobky. V pekárenské technologii suroviny a technologie výroby chleba, pečiva, cukrářských výrobků, trvanlivého pečiva, snack výrobků a těstovin. Jsou uvedeny požadavky na suroviny při chlazení a zmrazování těst a pečiva, včetně principu, způsobu a mrazící techniky. Is described importance, characteristic, grain processing after harvest and storage of cereals, technologic process processing cereal into flour-mill and final products. Raw materials, technology bread, pastry, short pastry, Danish pastry, snacks, pasta, noodle and confectionery into bakery technology are described. The process of refrigeration and freezing dough and pastry is presented. Je popsán význam, charakteristika, posklizňová úprava a skladování obilovin, dále technologický postup zpracování zrnin ve mlýně a finální výrobky. V pekárenské technologii suroviny a technologie výroby chleba, pečiva, cukrářských výrobků, trvanlivého pečiva, snack výrobků a těstovin. Jsou uvedeny požadavky na suroviny při chlazení a zmrazování těst a pečiva, včetně principu, způsobu a mrazící techniky.
dcterms:title
Technologie cereálií Technologie cereálií Cereal technology
skos:prefLabel
Technologie cereálií Technologie cereálií Cereal technology
skos:notation
RIV/62156489:43210/04:00053378!RIV06-MSM-43210___
n3:aktivita
n14:Z
n3:aktivity
Z(MSM 432100001)
n3:dodaniDat
n17:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n8:3995348
n3:druhVysledku
n5:B
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
589661
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/04:00053378
n3:jazykVysledku
n19:cze
n3:klicovaSlova
bakery technology; cereal; confectionery technology; milling technology; pasta
n3:klicoveSlovo
n4:pasta n4:cereal n4:confectionery%20technology n4:milling%20technology n4:bakery%20technology
n3:kontrolniKodProRIV
[6EA75203A195]
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
Technologie cereálií
n3:obor
n11:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetStranKnihy
141
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:rokUplatneniVysledku
n17:2004
n3:tvurceVysledku
Kučerová, Jindřiška
n3:zamer
n12:MSM%20432100001
s:numberOfPages
141
n16:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
n7:isbn
80-7157-811-8
n20:organizacniJednotka
43210