This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://localhost/temp/predkladatel/
n9http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F03%3A00105961%21RIV07-MSM-43210___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n6http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F03%3A00105961%21RIV07-MSM-43210___
rdf:type
n18:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Byly studován obsah a složení senzoricky účinných látek u genetických zdrojů česneku. Byly studován obsah a složení senzoricky účinných látek u genetických zdrojů česneku. It was study a content and a compound of sensoric effectual substances in genetic resources of garlic.
dcterms:title
Studium senzoricky účinných látek česneku kuchyňského (Allium sativum L.) Studium senzoricky účinných látek česneku kuchyňského (Allium sativum L.) Study of sensoric effectual substances in garlic (Allium sativum L.)
skos:prefLabel
Studium senzoricky účinných látek česneku kuchyňského (Allium sativum L.) Study of sensoric effectual substances in garlic (Allium sativum L.) Studium senzoricky účinných látek česneku kuchyňského (Allium sativum L.)
skos:notation
RIV/62156489:43210/03:00105961!RIV07-MSM-43210___
n3:strany
16;17
n3:aktivita
n16:Z
n3:aktivity
Z(MSM 432100001)
n3:dodaniDat
n6:2007
n3:domaciTvurceVysledku
n4:4471652 n4:6512348 n4:7597711
n3:druhVysledku
n10:D
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:entitaPredkladatele
n11:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
629490
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/03:00105961
n3:jazykVysledku
n8:cze
n3:klicovaSlova
compound; garlic
n3:klicoveSlovo
n14:compound n14:garlic
n3:kontrolniKodProRIV
[FBD6C9E0707C]
n3:mistoVydani
Ediční středisko MZLU Brno
n3:nazevZdroje
Sborník souhrnů sdělení XXX. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
n3:obor
n5:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:rokUplatneniVysledku
n6:2003
n3:tvurceVysledku
Bekrová, Gabriela Šulcerová, Hana Vyhnánek, Tomáš Stavělíková, Helena
n3:zamer
n19:MSM%20432100001
s:numberOfPages
2
n9:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
n17:organizacniJednotka
43210