This HTML5 document contains 42 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://localhost/temp/predkladatel/
n8http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n11https://schema.org/
shttp://schema.org/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23501015%21RIV%2F2001%2FMSM%2F432101%2FN/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n6http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23501015%21RIV%2F2001%2FMSM%2F432101%2FN
rdf:type
n13:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Pokus proběhl na nosnicích Isabrown, Kde jsme sledovali vliv různých dávek extrudované řepky v krmné směsi na složení mastných kyselin v tuku žloutku. Obsah kyselin olejové a linolové se zvyšoval v závislosti na množství řepky ve směsi. The experiment with Isabrown was carried out to find the effects of graded levels of extruded rapeseed on the fatty acids composition of egg yolk fat. The content of oleic and linoleic acids significantly increased in the dependence of rapeseed dose.
dcterms:title
The effect of long-term feeding of thermal treated rapeseed on composition of fatty acids in yolk. Vliv dlouhodobého zkrmování termicky upravené řepky na složení mastných kyselin žloutku. Vliv dlouhodobého zkrmování termicky upravené řepky na složení mastných kyselin žloutku.
skos:prefLabel
Vliv dlouhodobého zkrmování termicky upravené řepky na složení mastných kyselin žloutku. Vliv dlouhodobého zkrmování termicky upravené řepky na složení mastných kyselin žloutku. The effect of long-term feeding of thermal treated rapeseed on composition of fatty acids in yolk.
skos:notation
RIV/62156489:43210/00:23501015!RIV/2001/MSM/432101/N
n5:strany
62
n5:aktivita
n10:Z
n5:aktivity
Z(MSM 432100001)
n5:dodaniDat
n6:2001
n5:domaciTvurceVysledku
Zeman, Ladislav Lichovníková, Martina
n5:druhVysledku
n17:D
n5:duvernostUdaju
n9:S
n5:entitaPredkladatele
n18:predkladatel
n5:idSjednocenehoVysledku
730973
n5:idVysledku
RIV/62156489:43210/00:23501015
n5:jazykVysledku
n14:cze
n5:klicovaSlova
hens; rapeseed; thermal treatment; fatty acids
n5:klicoveSlovo
n7:rapeseed n7:fatty%20acids n7:hens n7:thermal%20treatment
n5:kontrolniKodProRIV
[73678CF9A901]
n5:mistoVydani
Košice
n5:nazevZdroje
Proceedings of the 4th International Conference of PhD Students in Animal Nutrition
n5:obor
n12:GH
n5:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n5:pocetTvurcuVysledku
2
n5:rokUplatneniVysledku
n6:2000
n5:tvurceVysledku
Zeman, Ladislav Lichovníková, Martina
n5:zamer
n16:MSM%20432100001
s:numberOfPages
2
n8:hasPublisher
Univerzita veterinárskeho lekárstva Košice
n11:isbn
80-88985-19-6
n19:organizacniJednotka
43210