This HTML5 document contains 42 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n5http://localhost/temp/predkladatel/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F61989592%3A15310%2F04%3A00002049%21RIV%2F2005%2FMSM%2F153105%2FN/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F61989592%3A15310%2F04%3A00002049%21RIV%2F2005%2FMSM%2F153105%2FN
rdf:type
n8:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Anthokyanines of grapevines are simple; however, their representation affects the colour of the red wine. Condensation reactions of anthokyanines stabilize the the colour during wine aging. Study of anthokyanines can help otimize red wine vinification. Anthokyaniny v révě vinné mají jednodušší strukturu než u jiných vyšších rostlin. Zastoupení anthokyaninů určuje barvu vína. Stárnutím vína dochází ke kondenzačním reakcím a produkty těchto reakcí barvu stabilizují. Studium tvorby a přeměn anthokyaninů může významně přispět k optimalizaci technologie výroby červených vín. Anthokyaniny v révě vinné mají jednodušší strukturu než u jiných vyšších rostlin. Zastoupení anthokyaninů určuje barvu vína. Stárnutím vína dochází ke kondenzačním reakcím a produkty těchto reakcí barvu stabilizují. Studium tvorby a přeměn anthokyaninů může významně přispět k optimalizaci technologie výroby červených vín.
dcterms:title
V jednoduchosti je krása: anthokyaniny v červeném víně There is a beauty in simplicity: anthocyanins in red wine V jednoduchosti je krása: anthokyaniny v červeném víně
skos:prefLabel
There is a beauty in simplicity: anthocyanins in red wine V jednoduchosti je krása: anthokyaniny v červeném víně V jednoduchosti je krása: anthokyaniny v červeném víně
skos:notation
RIV/61989592:15310/04:00002049!RIV/2005/MSM/153105/N
n6:strany
280-281
n6:aktivita
n14:Z
n6:aktivity
Z(MSM 153100010)
n6:cisloPeriodika
6
n6:dodaniDat
n15:2005
n6:domaciTvurceVysledku
n7:3292053 n7:8390924
n6:druhVysledku
n16:J
n6:duvernostUdaju
n12:S
n6:entitaPredkladatele
n18:predkladatel
n6:idSjednocenehoVysledku
592027
n6:idVysledku
RIV/61989592:15310/04:00002049
n6:jazykVysledku
n11:cze
n6:klicovaSlova
red wine;anthocyanins;
n6:klicoveSlovo
n10:anthocyanins n10:red%20wine
n6:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n6:kontrolniKodProRIV
[F6B3A57623F2]
n6:nazevZdroje
Vinařský obzor
n6:obor
n13:CE
n6:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n6:pocetTvurcuVysledku
2
n6:rokUplatneniVysledku
n15:2004
n6:svazekPeriodika
97
n6:tvurceVysledku
Drábek, Jiří Bednář, Petr
n6:zamer
n9:MSM%20153100010
s:issn
1212-7884
s:numberOfPages
2
n5:organizacniJednotka
15310