This HTML5 document contains 39 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://localhost/temp/predkladatel/
n14http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n19https://schema.org/
shttp://schema.org/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F61989100%3A27510%2F06%3A00017493%21RIV09-MSM-27510___/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F61989100%3A27510%2F06%3A00017493%21RIV09-MSM-27510___
rdf:type
skos:Concept n16:Vysledek
dcterms:description
Podstatou příspěvku je vymezení metod výrobkového výzkumu, které lze využít pro účely spotřebitelského hodnocení kvality potravinářských výrobků. Význam spotřebitelského hodnocení potravinářských výrobků spočívá v tom, že postihuje takové kvalitativní charakteristiky produktu, které nejsou zjistitelné přístrojovou technikou, a umožňuje tak optimalizovat výrobek z pohledu spotřebitele. The definition of the product research methods suitable for consumer testing of a food products quality make an essence of paper. The consumer testing of food products enables to evaluate such qualitative characteristics of product which are not discoverable by instrumentation and it brings valuable information for product optimising in consumer?s point of view. Podstatou příspěvku je vymezení metod výrobkového výzkumu, které lze využít pro účely spotřebitelského hodnocení kvality potravinářských výrobků. Význam spotřebitelského hodnocení potravinářských výrobků spočívá v tom, že postihuje takové kvalitativní charakteristiky produktu, které nejsou zjistitelné přístrojovou technikou, a umožňuje tak optimalizovat výrobek z pohledu spotřebitele.
dcterms:title
The Consumer Evaluation of a Food Products Quality Spotřebitelské hodnocení kvality potravinářských výrobků Spotřebitelské hodnocení kvality potravinářských výrobků
skos:prefLabel
Spotřebitelské hodnocení kvality potravinářských výrobků The Consumer Evaluation of a Food Products Quality Spotřebitelské hodnocení kvality potravinářských výrobků
skos:notation
RIV/61989100:27510/06:00017493!RIV09-MSM-27510___
n3:aktivita
n17:V
n3:aktivity
V
n3:dodaniDat
n8:2009
n3:domaciTvurceVysledku
n9:1042203
n3:druhVysledku
n10:D
n3:duvernostUdaju
n18:S
n3:entitaPredkladatele
n5:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
500986
n3:idVysledku
RIV/61989100:27510/06:00017493
n3:jazykVysledku
n13:cze
n3:klicovaSlova
Quality; food products; product research; consumer products testing
n3:klicoveSlovo
n4:food%20products n4:product%20research n4:consumer%20products%20testing n4:Quality
n3:kontrolniKodProRIV
[7FAF17129A2F]
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
Obchod, jakost a finance v podnicích ? determinanty konkurenceschopnosti IV
n3:obor
n11:AH
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:rokUplatneniVysledku
n8:2006
n3:tvurceVysledku
Velčovská, Šárka
s:numberOfPages
6
n14:hasPublisher
Česká zemědělská univerzita v Praze
n19:isbn
80-213-1436-2
n15:organizacniJednotka
27510