This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F61388971%3A_____%2F12%3A00377897%21RIV13-AV0-61388971/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n18http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F61388971%3A_____%2F12%3A00377897%21RIV13-AV0-61388971
rdf:type
n10:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Metodika je určena pro laboratorní stanovení odpovědi provozních kmenů pivovarských kvasinek na osmotický stres při používání technologie HGB (high gravity brewing). Metodika je určena pro pivovarské laboratoře s dobrým instrumentálním zázemím, jejichž náplní je charakterizace provozních kmenů pivovarských kvasinek a posouzení jejich použitelnosti pro nové technologie. Aplikace metodiky rozšíří spektrum metod používaných k popisu produkčních kmenů kvasinek The methodology concerns a laboratory assay of the response of production strains of brewer´s yeast to high osmotic pressure common for the HGB (high gravity brewing) process. It is intended for brewery laboratories with good instrumental background, which are engaged in characterizing producrion strains and evaluating their suitability for use in new technologies. Application of the methodology extends the spectrum of methods used for the description of production yeast strains Metodika je určena pro laboratorní stanovení odpovědi provozních kmenů pivovarských kvasinek na osmotický stres při používání technologie HGB (high gravity brewing). Metodika je určena pro pivovarské laboratoře s dobrým instrumentálním zázemím, jejichž náplní je charakterizace provozních kmenů pivovarských kvasinek a posouzení jejich použitelnosti pro nové technologie. Aplikace metodiky rozšíří spektrum metod používaných k popisu produkčních kmenů kvasinek
dcterms:title
Metodika stanovení vlivu osmotického stresu na fyziologický stav pivovarských kvasinek a průběh hlavního kvašení Metodika stanovení vlivu osmotického stresu na fyziologický stav pivovarských kvasinek a průběh hlavního kvašení A method for determining the effect of osmotic stress on the physiological state of brewer´s yeast and the course of main fermentation
skos:prefLabel
Metodika stanovení vlivu osmotického stresu na fyziologický stav pivovarských kvasinek a průběh hlavního kvašení A method for determining the effect of osmotic stress on the physiological state of brewer´s yeast and the course of main fermentation Metodika stanovení vlivu osmotického stresu na fyziologický stav pivovarských kvasinek a průběh hlavního kvašení
skos:notation
RIV/61388971:_____/12:00377897!RIV13-AV0-61388971 MZe ČR 1/2012
n10:predkladatel
n11:ico%3A61388971
n3:aktivita
n6:P n6:Z
n3:aktivity
P(1M0570), Z(AV0Z50200510)
n3:certifikacniOrgan
Mze, Úsek potravinářských výrob – Úřad pro potraviny, odbor bezpečnosti potravin, Těšnov 17, 11705 Praha 1
n3:datumCertifikace
2012-03-13+01:00
n3:dodaniDat
n18:2013
n3:domaciTvurceVysledku
n13:8377898
n3:druhVysledku
n9:N%2FA
n3:duvernostUdaju
n15:S
n3:ekonomickeParametry
Zlepšení vlastností produkčních kmenů pivovarských kvasinek
n3:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
149981
n3:idVysledku
RIV/61388971:_____/12:00377897
n3:interniIdentifikace
1M0570/MBU/1/2012
n3:jazykVysledku
n14:cze
n3:klicovaSlova
Brewer´s yeast; HGB process; osmotic pressure
n3:klicoveSlovo
n4:osmotic%20pressure n4:HGB%20process n4:Brewer%C2%B4s%20yeast
n3:kontrolniKodProRIV
[8EC744C19BC9]
n3:obor
n16:EE
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:projekt
n5:1M0570
n3:rokUplatneniVysledku
n18:2012
n3:technickeParametry
Optimalizace HGB procesu
n3:tvurceVysledku
Matoulková, D. Sigler, Karel Kosař, K.
n3:zamer
n7:AV0Z50200510