This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F61388971%3A_____%2F08%3A00313705%21RIV09-AV0-61388971/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F61388971%3A_____%2F08%3A00313705%21RIV09-AV0-61388971
rdf:type
n10:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
A simple, fast and cheap test suitable for predicting the course of brewery fermentations based on mass analysis is described and its efficiency is evaluated. Compared to commonly used yeast vitality tests, this analysis takes into account wort composition and other factors that influence fermentation performance Je popsán jednoduchý, rychlý a nenákladný test k předpovědi průběhu pivovarského kvašení, založený na váhové analýze. Účinnost testu byla zkoumána. ve srovnání s jinými testy vitality kvasnic bere v úvahu další faktory ovlivňující průběh kvašení A simple, fast and cheap test suitable for predicting the course of brewery fermentations based on mass analysis is described and its efficiency is evaluated. Compared to commonly used yeast vitality tests, this analysis takes into account wort composition and other factors that influence fermentation performance
dcterms:title
Control and Prediction of the Course of Brewery Fermentations by Gravimetric Analysis Control and Prediction of the Course of Brewery Fermentations by Gravimetric Analysis Kontrola a předpověď průběhu pivovarského kvašení gravimetrickou analýzou
skos:prefLabel
Kontrola a předpověď průběhu pivovarského kvašení gravimetrickou analýzou Control and Prediction of the Course of Brewery Fermentations by Gravimetric Analysis Control and Prediction of the Course of Brewery Fermentations by Gravimetric Analysis
skos:notation
RIV/61388971:_____/08:00313705!RIV09-AV0-61388971
n4:aktivita
n6:P n6:Z
n4:aktivity
P(1M0570), Z(AV0Z50200510)
n4:cisloPeriodika
5
n4:dodaniDat
n13:2009
n4:domaciTvurceVysledku
n15:8377898
n4:druhVysledku
n17:J
n4:duvernostUdaju
n9:S
n4:entitaPredkladatele
n7:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
361232
n4:idVysledku
RIV/61388971:_____/08:00313705
n4:jazykVysledku
n18:eng
n4:klicovaSlova
brewery fermentation; gravimetric analysis
n4:klicoveSlovo
n8:brewery%20fermentation n8:gravimetric%20analysis
n4:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n4:kontrolniKodProRIV
[3A5009EDE338]
n4:nazevZdroje
Folia Microbiologica
n4:obor
n12:EE
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
4
n4:projekt
n14:1M0570
n4:rokUplatneniVysledku
n13:2008
n4:svazekPeriodika
53
n4:tvurceVysledku
Šavel, J. Košín, P. Brož, A. Sigler, Karel
n4:wos
000261763200011
n4:zamer
n16:AV0Z50200510
s:issn
0015-5632
s:numberOfPages
6