This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F61388971%3A_____%2F08%3A00311197%21RIV09-AV0-61388971/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F61388971%3A_____%2F08%3A00311197%21RIV09-AV0-61388971
rdf:type
skos:Concept n18:Vysledek
dcterms:description
The chemical composition was determined of odors produced by nine strains of streptomycetes cultivated in a fermentor. GC–MS analysis identified more than twenty volatile chemical individuals. The main components of the odor spectrum were geosmin and unique homologues of oxolones (dihydrofuranones), minor compounds included, e.g., pyrazine derivatives, acetoin and its homologues, aromatic esters, furan derivatives Bylo stanoveno chemické složení pachových látek produkovaných 9 kmeny streptomycet kultivovaných ve fermentoru. Analýza pomocí GC-MS ukázala přes 20 těkavých látek. Hlavní složky byly geosmin a jedinečné homology oxolonů, látky s nižším zastoupením byly např. deriváty pyrazinu, acetion a jeho homology, atromatické estery a deriváty furanu The chemical composition was determined of odors produced by nine strains of streptomycetes cultivated in a fermentor. GC–MS analysis identified more than twenty volatile chemical individuals. The main components of the odor spectrum were geosmin and unique homologues of oxolones (dihydrofuranones), minor compounds included, e.g., pyrazine derivatives, acetoin and its homologues, aromatic esters, furan derivatives
dcterms:title
Identifikace pachových látek u devíti kmenů Streptomyces kultivovaných ve fermentoru Identification of Odorous Compounds from Nine Fermentor-Cultivated Streptomyces Strains Identification of Odorous Compounds from Nine Fermentor-Cultivated Streptomyces Strains
skos:prefLabel
Identifikace pachových látek u devíti kmenů Streptomyces kultivovaných ve fermentoru Identification of Odorous Compounds from Nine Fermentor-Cultivated Streptomyces Strains Identification of Odorous Compounds from Nine Fermentor-Cultivated Streptomyces Strains
skos:notation
RIV/61388971:_____/08:00311197!RIV09-AV0-61388971
n3:aktivita
n13:P n13:Z
n3:aktivity
P(1M06011), P(FT-TA4/101), Z(AV0Z50200510)
n3:cisloPeriodika
4
n3:dodaniDat
n10:2009
n3:domaciTvurceVysledku
n7:5233798 n7:8377898 n7:6536239
n3:druhVysledku
n12:J
n3:duvernostUdaju
n16:S
n3:entitaPredkladatele
n11:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
371237
n3:idVysledku
RIV/61388971:_____/08:00311197
n3:jazykVysledku
n5:eng
n3:klicovaSlova
streptomycetes; odors produced; gc-ms analysis
n3:klicoveSlovo
n4:odors%20produced n4:streptomycetes n4:gc-ms%20analysis
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[DBAA85ED300E]
n3:nazevZdroje
Folia Microbiologica
n3:obor
n17:EE
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:projekt
n14:FT-TA4%2F101 n14:1M06011
n3:rokUplatneniVysledku
n10:2008
n3:svazekPeriodika
54
n3:tvurceVysledku
Řezanka, Tomáš Sigler, Karel Prell, Aleš
n3:wos
000258802200006
n3:zamer
n15:AV0Z50200510
s:issn
0015-5632
s:numberOfPages
4