This HTML5 document contains 72 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://localhost/temp/predkladatel/
n10http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n4https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22810%2F12%3A43894662%21RIV13-MSM-22810___/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22810%2F12%3A43894662%21RIV13-MSM-22810___
rdf:type
n5:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
The book's text is a summary of traditional food technology with the following chapters: European Technology Platform for Food; General principles of food preservation food and meat technology, dairy technology, Technology of oils, fats, detergents and cosmetics; Fermentation Technology; Technology carbohydrates; production and processing of food products dry fruits. Text knihy je souhrnným přehledem tradičních potravinářských technologií s následujícími kapitolami: Evropská technologická platforma pro potraviny; Obecné zásady výroby potravin Konzervace potravin a technologie masa; Technologie mléka; Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky; Fermentační technologie; Technologie sacharidů; Výroba pochutin a zpracování suchých plodů. Text knihy je souhrnným přehledem tradičních potravinářských technologií s následujícími kapitolami: Evropská technologická platforma pro potraviny; Obecné zásady výroby potravin Konzervace potravin a technologie masa; Technologie mléka; Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky; Fermentační technologie; Technologie sacharidů; Výroba pochutin a zpracování suchých plodů.
dcterms:title
Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob Food Technology - Overview of traditional food production
skos:prefLabel
Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob Food Technology - Overview of traditional food production
skos:notation
RIV/60461373:22810/12:43894662!RIV13-MSM-22810___
n5:predkladatel
n13:orjk%3A22810
n3:aktivita
n7:N
n3:aktivity
N
n3:dodaniDat
n9:2013
n3:domaciTvurceVysledku
n8:1621297 n8:4620550 n8:6407412 n8:2493403 n8:4560426 n8:8580588 n8:3673197
n3:druhVysledku
n20:B
n3:duvernostUdaju
n16:S
n3:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
173509
n3:idVysledku
RIV/60461373:22810/12:43894662
n3:jazykVysledku
n19:cze
n3:klicovaSlova
traditional food; Technology; Food
n3:klicoveSlovo
n11:traditional%20food n11:Technology n11:Food
n3:kontrolniKodProRIV
[CF0B99DC636B]
n3:mistoVydani
Ostrava
n3:nazevZdroje
Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob
n3:obor
n18:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
7
n3:pocetStranKnihy
569
n3:pocetTvurcuVysledku
27
n3:rokUplatneniVysledku
n9:2012
n3:tvurceVysledku
Plocková, Milada Dostálová, Jana Demnerová, Kateřina Koberna, Miroslav Šárka, Evžen Pazlarová, Jarmila Rychtera, Mojmír Hrušková, Marie Čurda, Ladislav Miková, Marcela Bubník, Zdeněk Opatová, Hana Valentová, Olga Pipek, Petr Dobiáš, Jaroslav Fiala, Jaromír Marek, Miroslav Hajšlová, Jana Čopíková, Jana Brányik, Tomáš Štětina, Jiří Šmidrkal, Jan Čeřovský, Miroslav Filip, Vladimír Dostálek, Pavel Příhoda, Josef Pivoňka, Jan
s:numberOfPages
569
n10:hasPublisher
Key Publishing s.r.o.
n4:isbn
978-80-7418-145-0
n15:organizacniJednotka
22810