This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://localhost/temp/predkladatel/
n8http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n18https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22340%2F05%3A00014325%21RIV06-MSM-22340___/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22340%2F05%3A00014325%21RIV06-MSM-22340___
rdf:type
n5:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
The paper presents a simulation study of optimal temperature strategy of xanthan gum fermentation. The optimal temperature profile was computed using a published mathematical model derived from experimental study. The paper presents a simulation study of optimal temperature strategy of xanthan gum fermentation. The optimal temperature profile was computed using a published mathematical model derived from experimental study. V článku jsou ukázány výsledky simulační studie stanovení optimálního nastavení teploty při fermentaci xanthanu. Optimální profil průběhu teploty byl stanoven pomocí publikovaného matematického modelu, kerý byl odvozen na základě experimentů.
dcterms:title
Batch Xanthan Fermentation Process - Optimal Temperature Control Batch Xanthan Fermentation Process - Optimal Temperature Control Vsádková fermentace xanthanu - optimální nastavení teploty
skos:prefLabel
Batch Xanthan Fermentation Process - Optimal Temperature Control Vsádková fermentace xanthanu - optimální nastavení teploty Batch Xanthan Fermentation Process - Optimal Temperature Control
skos:notation
RIV/60461373:22340/05:00014325!RIV06-MSM-22340___
n3:strany
116/1-116/4
n3:aktivita
n21:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046137306)
n3:dodaniDat
n14:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n13:3793605 n13:2336049 n13:7973128
n3:druhVysledku
n9:D
n3:duvernostUdaju
n20:S
n3:entitaPredkladatele
n12:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
513577
n3:idVysledku
RIV/60461373:22340/05:00014325
n3:jazykVysledku
n11:eng
n3:klicovaSlova
mathematical model; optimization; fermentation; xanthan
n3:klicoveSlovo
n17:xanthan n17:fermentation n17:optimization n17:mathematical%20model
n3:kontrolniKodProRIV
[304CF748CA24]
n3:mistoKonaniAkce
Štrbské Pleso
n3:mistoVydani
Bratislava
n3:nazevZdroje
Proceedings of the 15th International Conference on Process Control PC '05
n3:obor
n10:JD
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n14:2005
n3:tvurceVysledku
Kmínek, Miloš Palatová, Marta Finkeová, Jana
n3:typAkce
n15:EUR
n3:zahajeniAkce
2005-06-07+02:00
n3:zamer
n19:MSM6046137306
s:numberOfPages
4
n8:hasPublisher
Slovenská technická univerzita v Bratislave
n18:isbn
80-227-2235-9
n16:organizacniJednotka
22340