This HTML5 document contains 39 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22340%2F05%3A00014324%21RIV06-MSM-22340___/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22340%2F05%3A00014324%21RIV06-MSM-22340___
rdf:type
skos:Concept n11:Vysledek
dcterms:description
The paper presents a simulation study of optimal temerature strategy of xanthan gum fermentation. The optimal temperature profile was computed using a published mathematical model derived from experimental study. The paper presents a simulation study of optimal temerature strategy of xanthan gum fermentation. The optimal temperature profile was computed using a published mathematical model derived from experimental study. V článku jsou ukázány výsledky simulační studie stanovení optimálního nastavení teploty při fermentaci xanthanu. Optimální profil průběhu teploty byl stanoven pomocí publikovaného matematického modelu, kerý byl odvozen na základě experimentů.
dcterms:title
Batch Xanthan Fermentation Process - Optimal Temperature Control Vsádková fermentace xanthanu - optimální nastavení teploty Batch Xanthan Fermentation Process - Optimal Temperature Control
skos:prefLabel
Vsádková fermentace xanthanu - optimální nastavení teploty Batch Xanthan Fermentation Process - Optimal Temperature Control Batch Xanthan Fermentation Process - Optimal Temperature Control
skos:notation
RIV/60461373:22340/05:00014324!RIV06-MSM-22340___
n3:aktivita
n17:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046137306)
n3:dodaniDat
n8:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n7:3793605 n7:2336049 n7:7973128
n3:druhVysledku
n13:O
n3:duvernostUdaju
n15:S
n3:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
513578
n3:idVysledku
RIV/60461373:22340/05:00014324
n3:jazykVysledku
n5:eng
n3:klicovaSlova
mathematical model; optimization; fermentation; xanthan
n3:klicoveSlovo
n10:optimization n10:xanthan n10:mathematical%20model n10:fermentation
n3:kontrolniKodProRIV
[07090E8A0619]
n3:obor
n4:JD
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n8:2005
n3:tvurceVysledku
Palatová, Marta Finkeová, Jana Kmínek, Miloš
n3:zamer
n12:MSM6046137306
n14:organizacniJednotka
22340