This HTML5 document contains 50 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://localhost/temp/predkladatel/
n14http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n20https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43898439%21RIV15-MSM-22330___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43898439%21RIV15-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n10:Vysledek
dcterms:description
Aby bylo možné hodnotit proměnné složení mléčného tuku v průběhu roku, kdy se uplatňuje sezonní vliv krmení např. na měnící se poměr kyseliny palmitové a olejové, resp. hodnot jodového čísla, byla provedena frakční krystalizace mléčného tuku z roztoku v acetonu. Aby bylo možné hodnotit proměnné složení mléčného tuku v průběhu roku, kdy se uplatňuje sezonní vliv krmení např. na měnící se poměr kyseliny palmitové a olejové, resp. hodnot jodového čísla, byla provedena frakční krystalizace mléčného tuku z roztoku v acetonu. Fractional crystallization of milk fat was realized in order to evaluate the variable composition of milk fat during the year, when seasonal influence feeding applies, eg. the changing ratio of palmitic acid and oleic, respectively iodine value.
dcterms:title
Crystallization of milk fat fractions Krystalizace frakcí mléčného tuku Krystalizace frakcí mléčného tuku
skos:prefLabel
Krystalizace frakcí mléčného tuku Crystallization of milk fat fractions Krystalizace frakcí mléčného tuku
skos:notation
RIV/60461373:22330/14:43898439!RIV15-MSM-22330___
n3:aktivita
n6:V
n3:aktivity
V
n3:dodaniDat
n5:2015
n3:domaciTvurceVysledku
n12:1105337 n12:1799967 n12:8751005 n12:8603316 n12:5886163
n3:druhVysledku
n17:D
n3:duvernostUdaju
n8:S
n3:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
25237
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/14:43898439
n3:jazykVysledku
n18:cze
n3:klicovaSlova
SFC; milk fat; oleic acid; palmitic acid
n3:klicoveSlovo
n7:palmitic%20acid n7:SFC n7:oleic%20acid n7:milk%20fat
n3:kontrolniKodProRIV
[8CD4E95968E5]
n3:mistoKonaniAkce
Humpolec
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
Sborník 52. Mezinárodní konference o olejích a tucích
n3:obor
n19:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:rokUplatneniVysledku
n5:2014
n3:tvurceVysledku
Filip, Vladimír Štětina, Jiří Poláková, Věra Tesařová, Markéta Hrádková, Iveta
n3:typAkce
n13:CST
n3:zahajeniAkce
2014-05-14+02:00
s:numberOfPages
4
n14:hasPublisher
Česká společnost chemická
n20:isbn
978-80-86238-67-8
n15:organizacniJednotka
22330