This HTML5 document contains 42 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n11http://localhost/temp/predkladatel/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43897541%21RIV15-MSM-22330___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n14http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43897541%21RIV15-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n18:Vysledek
dcterms:description
Kapitola charakterizuje zmrazené potraviny, dává přehled o jednotlivých typech výrobků, které jsou dostupné na trhu. Jsou popsány senzorické vlastnosti, požadavky na jakost a jsou uvedena doporučení pro spotřebitele. Kapitola charakterizuje zmrazené potraviny, dává přehled o jednotlivých typech výrobků, které jsou dostupné na trhu. Jsou popsány senzorické vlastnosti, požadavky na jakost a jsou uvedena doporučení pro spotřebitele. The chapter characterizes frozen food, gives the survey about the separate groups of frozen food which are available on the market. Sensory properties and quality requirements are described and consumer recommendations are given
dcterms:title
Frozen Food Zmrazené potraviny Zmrazené potraviny
skos:prefLabel
Frozen Food Zmrazené potraviny Zmrazené potraviny
skos:notation
RIV/60461373:22330/14:43897541!RIV15-MSM-22330___
n3:aktivita
n17:N
n3:aktivity
N
n3:dodaniDat
n14:2015
n3:domaciTvurceVysledku
n7:8616523 n7:6962238
n3:druhVysledku
n15:C
n3:duvernostUdaju
n4:S
n3:entitaPredkladatele
n19:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
57667
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/14:43897541
n3:jazykVysledku
n9:cze
n3:klicovaSlova
Frozen food, sensory properties, quality
n3:klicoveSlovo
n5:sensory%20properties n5:quality n5:Frozen%20food
n3:kontrolniKodProRIV
[8ECCE65A785A]
n3:mistoVydani
Ostrava
n3:nazevZdroje
Potravinářské zbožíznalství
n3:obor
n10:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetStranKnihy
425
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n14:2014
n3:tvurceVysledku
Rajchl, Aleš Opatová, Hana Ševčík, Rudolf
s:numberOfPages
5
n13:hasPublisher
Key Publishing s.r.o.
n16:isbn
978-80-7418-208-2
n11:organizacniJednotka
22330