This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n12http://localhost/temp/predkladatel/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43896506%21RIV15-MZE-22330___/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43896506%21RIV15-MZE-22330___
rdf:type
skos:Concept n14:Vysledek
dcterms:description
Parametry a pracovní charakteristiky uvedené analytické metody, která je založená na principu DART?MS jsou vhodné pro získání rychlé kvalitativní informace o autenticitě druhů masa a detekci přídavku sóji. Metoda byla primárně vyvinuta pro rutinní analýzy v laboratořích Státního veterinárního ústavu (SVÚ), za účelem zvýšení rychlosti a umožnění rozsáhlé kontroly pravosti druhu masa a detekci přídavku sóji. Vzhledem k jednoduchosti a rychlosti postupu je však možné ji aplikovat také v dalších státních i soukromých laboratořích a výzkumných centrech. Metodu lze genericky požít také pro analýzu dalších typů matric. The parameters and performance characteristics this analytical method, which is based on the principle of DART-MS is suitable for obtaining rapid qualitative information about authenticity of meats and for detection of soya addition to the meat products. This method was developed primarily for routine analysis in laboratories of the State Veterinary Institute in Prague, in order to increase speed and allow extensive control of authenticity of meat types and for detection of soya addition. Due to the simplicity and speed of the process it can be applied in other public and private laboratories and research centers. This method can be also used generically for analysis other types of matrices. Parametry a pracovní charakteristiky uvedené analytické metody, která je založená na principu DART?MS jsou vhodné pro získání rychlé kvalitativní informace o autenticitě druhů masa a detekci přídavku sóji. Metoda byla primárně vyvinuta pro rutinní analýzy v laboratořích Státního veterinárního ústavu (SVÚ), za účelem zvýšení rychlosti a umožnění rozsáhlé kontroly pravosti druhu masa a detekci přídavku sóji. Vzhledem k jednoduchosti a rychlosti postupu je však možné ji aplikovat také v dalších státních i soukromých laboratořích a výzkumných centrech. Metodu lze genericky požít také pro analýzu dalších typů matric.
dcterms:title
Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků Method for determining the of triacylglycerols profile of beef and pork and rapid screening method for detection of soya addition to meat and meat products
skos:prefLabel
Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků Method for determining the of triacylglycerols profile of beef and pork and rapid screening method for detection of soya addition to meat and meat products Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků
skos:notation
RIV/60461373:22330/14:43896506!RIV15-MZE-22330___ 2093/2014-MZE-17422
n3:aktivita
n13:P
n3:aktivity
P(QI91B306)
n3:certifikacniOrgan
Ministerstvo zemědělství ČR, Praha
n3:datumCertifikace
2014-01-13+01:00
n3:dodaniDat
n4:2015
n3:domaciTvurceVysledku
n7:3901556 n7:8580588 n7:5225434 n7:1776304
n3:druhVysledku
n11:N%2FA
n3:duvernostUdaju
n15:S
n3:ekonomickeParametry
Metoda byla primárně vyvinuta pro rutinní analýzy v laboratořích Státního veterinárního ústavu (SVÚ), za účelem zvýšení rychlosti a umožnění rozsáhlé kontroly pravosti druhu masa a detekci přídavku sóji.
n3:entitaPredkladatele
n5:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
28711
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/14:43896506
n3:interniIdentifikace
Meat Authenticity
n3:jazykVysledku
n16:cze
n3:klicovaSlova
DART-MS; soya, authenticity; meat products; Meat
n3:klicoveSlovo
n10:soya n10:meat%20products n10:Meat n10:DART-MS n10:authenticity
n3:kontrolniKodProRIV
[F4B09EA394A6]
n3:obor
n17:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:projekt
n9:QI91B306
n3:rokUplatneniVysledku
n4:2014
n3:technickeParametry
2093/2014-MZE-17422
n3:tvurceVysledku
Čajka, Tomáš Hrbek, Vojtěch Kocourek, Vladimír Hajšlová, Jana
n12:organizacniJednotka
22330