This HTML5 document contains 55 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://localhost/temp/predkladatel/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43896863%21RIV14-MSM-22330___/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/licencniPoplatek/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/kategorie/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43896863%21RIV14-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n11:Vysledek
dcterms:description
Byly vyvinuty nové typy másla s nízkým obsahem tuku. Realizováno v Olma Olomouc v rámci Programu rozvoje venkova ČR na období 2007 - 2013. New types of butter and butter spreads with low fat content were developed. Project was realized within Program of countyside development in CR in 2007 - 2013 for Olma a.s. (Ministry of Agriculture) Byly vyvinuty nové typy másla s nízkým obsahem tuku. Realizováno v Olma Olomouc v rámci Programu rozvoje venkova ČR na období 2007 - 2013.
dcterms:title
Innovation in production in butter products and specialties. Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit. Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit.
skos:prefLabel
Innovation in production in butter products and specialties. Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit. Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit.
skos:notation
RIV/60461373:22330/13:43896863!RIV14-MSM-22330___
n11:predkladatel
n12:orjk%3A22330
n3:aktivita
n8:O
n3:aktivity
O
n3:dodaniDat
n10:2014
n3:domaciTvurceVysledku
n4:5617766 n4:1799967 n4:7210515 n4:8177562 n4:8751005 n4:8603316 n4:2443473 n4:2035820
n3:druhVysledku
n14:Z%2FB
n3:duvernostUdaju
n18:C
n3:ekonomickeParametry
HS 2 mil. Kč
n3:entitaPredkladatele
n13:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
80342
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/13:43896863
n3:interniIdentifikace
324 61 1214
n3:jazykVysledku
n16:cze
n3:kategorie
n19:A
n3:klicovaSlova
low fat content; butter spreads; butter
n3:klicoveSlovo
n9:butter n9:butter%20spreads n9:low%20fat%20content
n3:kontrolniKodProRIV
[21B38075C2BB]
n3:licencniPoplatek
n6:A
n3:obor
n20:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
8
n3:pocetTvurcuVysledku
8
n3:rokUplatneniVysledku
n10:2013
n3:technickeParametry
Smlouva o řešení projektu. Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh.
n3:tvurceVysledku
Čurda, Ladislav Kyselka, Jan Štětina, Jiří Pivoňka, Jan Filip, Vladimír Tesařová, Markéta Plocková, Milada Horáčková, Šárka
n3:vlastnik
n13:vlastnikVysledku
n3:vyuzitiJinymSubjektem
n17:A
n15:organizacniJednotka
22330