This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://localhost/temp/predkladatel/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/kodPristupu/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43895943%21RIV14-MSM-22330___/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43895943%21RIV14-MSM-22330___
rdf:type
n16:Vysledek skos:Concept
rdfs:seeAlso
https://e-learning.vscht.cz/
dcterms:description
E-learningový projekt (registrační číslo CZ.2.17/3.1.00/34286) Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, pro Bakalářský studijní program, k předmětu Potravinářské technologie a biotechnologie (N321001). V rámci předmětu Potravinářské technologie a biotechnologie byla za Ústav technologie mléka, tuků a kosmetiky zpracována tři následující témata: Technologie mléka a mlékárenských výrobků (téma 4), Technologie olejů a tuků (téma 5), Technologie detergentů a kosmetiky (téma 6). Informace jsou dostuné na E-learningový portálu VŠCHT Praha: https://e-learning.vscht.cz/ E-learningový projekt (registrační číslo CZ.2.17/3.1.00/34286) Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, pro Bakalářský studijní program, k předmětu Potravinářské technologie a biotechnologie (N321001). V rámci předmětu Potravinářské technologie a biotechnologie byla za Ústav technologie mléka, tuků a kosmetiky zpracována tři následující témata: Technologie mléka a mlékárenských výrobků (téma 4), Technologie olejů a tuků (téma 5), Technologie detergentů a kosmetiky (téma 6). Informace jsou dostuné na E-learningový portálu VŠCHT Praha: https://e-learning.vscht.cz/ E-learning project (registration number CZ.2.17/3.1.00/34286) of the Faculty of Food and Biochemical Technology, the Institute of Chemical Technology in Prague, for the Bachelor's degree program, for the subject of Food Technology and Biotechnology (N321001). There are three following topics, which were prepared in according to the Food technology and biotechnology topic at the Department of dairy, fat and cosmetics: Technology of milk and dairy products (theme 4), Technology of oils and fats (theme 5) and Technology detergents and cosmetics (theme 6). Information is available: the E-learning portal ICTP: https://e-learning.vscht.cz
dcterms:title
Inovace bakalářského studijního programu potravinářské a biochemické technologie zařazením prvků E-learningu Title: Food Technology and Biotechnology, Technology, milk and dairy products (theme 4), Technology of oils and fats (theme 5) Technology detergents and cosmetics (theme 6). Inovace bakalářského studijního programu potravinářské a biochemické technologie zařazením prvků E-learningu
skos:prefLabel
Title: Food Technology and Biotechnology, Technology, milk and dairy products (theme 4), Technology of oils and fats (theme 5) Technology detergents and cosmetics (theme 6). Inovace bakalářského studijního programu potravinářské a biochemické technologie zařazením prvků E-learningu Inovace bakalářského studijního programu potravinářské a biochemické technologie zařazením prvků E-learningu
skos:notation
RIV/60461373:22330/13:43895943!RIV14-MSM-22330___
n16:predkladatel
n17:orjk%3A22330
n3:aktivita
n12:O
n3:aktivity
O
n3:dodaniDat
n9:2014
n3:domaciTvurceVysledku
n11:5765943
n3:druhVysledku
n18:A
n3:duvernostUdaju
n7:S
n3:entitaPredkladatele
n13:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
80313
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/13:43895943
n3:jazykVysledku
n4:cze
n3:klicovaSlova
cosmetics; detergents; fats; oils; milk; biotechnology; technology; Food
n3:klicoveSlovo
n5:cosmetics n5:detergents n5:fats n5:biotechnology n5:milk n5:oils n5:technology n5:Food
n3:kodPristupu
n15:V
n3:kontrolniKodProRIV
[4B5EAD41D4DE]
n3:mistoVydani
Praha
n3:objednatelVyzkumneZpravy
Magistrát hlavního města Prahy
n3:obor
n14:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:rokUplatneniVysledku
n9:2013
n3:tvurceVysledku
Šviráková, Eva
n19:organizacniJednotka
22330