This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n16http://localhost/temp/predkladatel/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15https://schema.org/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43895045%21RIV14-MSM-22330___/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n21http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43895045%21RIV14-MSM-22330___
rdf:type
n5:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Kapitoly se zabývají výrobou pekařského droždí, mikrobní biomasy a octa. Je pojednáno o mikroorganismech, používaných surovinách a z nich připravených kultivačních mediích, o teoretických základech výroby, o technologickém schématu a o kvalitě produktů výroby. Kapitoly se zabývají výrobou pekařského droždí, mikrobní biomasy a octa. Je pojednáno o mikroorganismech, používaných surovinách a z nich připravených kultivačních mediích, o teoretických základech výroby, o technologickém schématu a o kvalitě produktů výroby. Kapitoly se zabývají výrobou pekařského droždí, mikrobní biomasy a octa. Je pojednáno o mikroorganismech, používaných surovinách a z nich připravených kultivačních mediích, o teoretických základech výroby, o technologickém schématu a o kvalitě produktů výroby.
dcterms:title
Výroba pekařského droždí a mikrobní biomasy. Výroba octa Výroba pekařského droždí a mikrobní biomasy. Výroba octa Production of baker's yeasts and microbial biomass. Production of vinegar
skos:prefLabel
Výroba pekařského droždí a mikrobní biomasy. Výroba octa Production of baker's yeasts and microbial biomass. Production of vinegar Výroba pekařského droždí a mikrobní biomasy. Výroba octa
skos:notation
RIV/60461373:22330/12:43895045!RIV14-MSM-22330___
n5:predkladatel
n10:orjk%3A22330
n3:aktivita
n19:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046137305)
n3:dodaniDat
n21:2014
n3:domaciTvurceVysledku
n17:2569868
n3:druhVysledku
n8:C
n3:duvernostUdaju
n20:S
n3:entitaPredkladatele
n9:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
179101
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/12:43895045
n3:jazykVysledku
n11:cze
n3:klicovaSlova
unit operations; fundamentals of technology; microorganisms; media preparation; Raw materials
n3:klicoveSlovo
n4:fundamentals%20of%20technology n4:Raw%20materials n4:media%20preparation n4:unit%20operations n4:microorganisms
n3:kontrolniKodProRIV
[D3A6290C8F2A]
n3:mistoVydani
Ostrava
n3:nazevZdroje
Přehled tradičních potravinářských výrob
n3:obor
n14:EI
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetStranKnihy
570
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:rokUplatneniVysledku
n21:2012
n3:tvurceVysledku
Rychtera, Mojmír
n3:zamer
n12:MSM6046137305
s:numberOfPages
20
n18:hasPublisher
Key Publishing s.r.o.
n15:isbn
978-80-7418-145-0
n16:organizacniJednotka
22330