This HTML5 document contains 40 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n16http://localhost/temp/predkladatel/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n20http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894953%21RIV13-MSM-22330___/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n12https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n6http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894953%21RIV13-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n11:Vysledek
dcterms:description
Kapitola je věnována technologii sýrů a tvarohů. Jsou uvedeny požadavky na surovinu, popsány základní operace při výrobě sýrů a tvarohu a charakterizovány jednotlivé skupiny sýrů. Pozornost je rovněž věnována zpracování syrovátky a mléčným bílkovinným koncentrátům. Kapitola je věnována technologii sýrů a tvarohů. Jsou uvedeny požadavky na surovinu, popsány základní operace při výrobě sýrů a tvarohu a charakterizovány jednotlivé skupiny sýrů. Pozornost je rovněž věnována zpracování syrovátky a mléčným bílkovinným koncentrátům. This chapter describes technology of cheeses and quark. Requirement on raw material are presented, the basic technology steps are described and types of cheeses are characterized. Attention is paid also to whey processing and to milk protein concentrates
dcterms:title
Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob: kap. 4.7 Tvarohy a sýry Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob: kap. 4.7 Tvarohy a sýry Food Technology - Overview of traditional food production: chpter 4.7 Quark and cheeses
skos:prefLabel
Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob: kap. 4.7 Tvarohy a sýry Food Technology - Overview of traditional food production: chpter 4.7 Quark and cheeses Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob: kap. 4.7 Tvarohy a sýry
skos:notation
RIV/60461373:22330/12:43894953!RIV13-MSM-22330___
n11:predkladatel
n13:orjk%3A22330
n4:aktivita
n5:N
n4:aktivity
N
n4:dodaniDat
n6:2013
n4:domaciTvurceVysledku
n18:7210515
n4:druhVysledku
n9:C
n4:duvernostUdaju
n17:S
n4:entitaPredkladatele
n20:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
173510
n4:idVysledku
RIV/60461373:22330/12:43894953
n4:jazykVysledku
n14:cze
n4:klicovaSlova
cheese; quark; food technology
n4:klicoveSlovo
n7:cheese n7:food%20technology n7:quark
n4:kontrolniKodProRIV
[EE47FAA15055]
n4:mistoVydani
Ostrava
n4:nazevZdroje
Přehled tradičních potravinářských výrob
n4:obor
n15:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetStranKnihy
569
n4:pocetTvurcuVysledku
1
n4:rokUplatneniVysledku
n6:2012
n4:tvurceVysledku
Čurda, Ladislav
s:numberOfPages
21
n19:hasPublisher
Key Publishing s.r.o.
n12:isbn
978-80-7418-145-0
n16:organizacniJednotka
22330