This HTML5 document contains 54 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n22http://localhost/temp/predkladatel/
n17http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n19https://schema.org/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894763%21RIV13-MSM-22330___/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n14http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894763%21RIV13-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n10:Vysledek
dcterms:description
Možnosti inhibice autooxidace vepřového sádla a inhibice oxidace smažicích olejů pomocí rostlin čeledi Apiaceae a jejich extraktů byly sledovány. Významnou inhibiční aktivitu vykazují zejména extrakty koriandru. Possibility of lard oxidation inhibition and inhibition of oxidation of frying oils using plants of the family Apiaceae, and their extracts were monitored. Coriander extracts show significant inhibitory activity. Možnosti inhibice autooxidace vepřového sádla a inhibice oxidace smažicích olejů pomocí rostlin čeledi Apiaceae a jejich extraktů byly sledovány. Významnou inhibiční aktivitu vykazují zejména extrakty koriandru.
dcterms:title
Možnosti použití některých rostlin čeledi Apiaceae ke stabilizaci tuků proti oxidaci Možnosti použití některých rostlin čeledi Apiaceae ke stabilizaci tuků proti oxidaci Possible applications of some plants of the family Apiaceae to stabilize the lipid oxidation
skos:prefLabel
Možnosti použití některých rostlin čeledi Apiaceae ke stabilizaci tuků proti oxidaci Possible applications of some plants of the family Apiaceae to stabilize the lipid oxidation Možnosti použití některých rostlin čeledi Apiaceae ke stabilizaci tuků proti oxidaci
skos:notation
RIV/60461373:22330/12:43894763!RIV13-MSM-22330___
n10:predkladatel
n11:orjk%3A22330
n3:aktivita
n12:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046137305)
n3:dodaniDat
n14:2013
n3:domaciTvurceVysledku
n4:3802671 n4:9869972 n4:5725402 n4:6230997
n3:druhVysledku
n20:D
n3:duvernostUdaju
n8:S
n3:entitaPredkladatele
n21:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
152116
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/12:43894763
n3:jazykVysledku
n18:cze
n3:klicovaSlova
dill; caraway; coriander; Apiaceae; lard; autoxidation
n3:klicoveSlovo
n7:autoxidation n7:coriander n7:caraway n7:lard n7:Apiaceae n7:dill
n3:kontrolniKodProRIV
[A5E5AD7798D5]
n3:mistoKonaniAkce
Praha
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
Sborník příspěvků XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
n3:obor
n16:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:rokUplatneniVysledku
n14:2012
n3:tvurceVysledku
Roubíčková, Iva Pánek, Jan Doležal, Marek Chrpová, Diana Kouřimská, Lenka
n3:typAkce
n9:CST
n3:zahajeniAkce
2012-05-21+02:00
n3:zamer
n13:MSM6046137305
s:issn
1802-1433
s:numberOfPages
4
n17:hasPublisher
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
n19:isbn
978-80-7080-839-9
n22:organizacniJednotka
22330