This HTML5 document contains 54 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://localhost/temp/predkladatel/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/statKonaniAkce/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894722%21RIV13-MSM-22330___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n16http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894722%21RIV13-MSM-22330___
rdf:type
n11:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky předneseno 30 referátů, vystaveno 32 posterů a proběhly dvě firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma %22Současné potravinářské technologie a kvalita potravin%22 zahrnoval sedm vyžádaných přednášek. The Czech and Slovak participants presented 30 papers and 32 posters and two companies exhibited/ sponsored the conference. Opening principal block of conference topic %22Recent food technologies and food quality%22 included seven requested lectures. Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky předneseno 30 referátů, vystaveno 32 posterů a proběhly dvě firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma %22Současné potravinářské technologie a kvalita potravin%22 zahrnoval sedm vyžádaných přednášek.
dcterms:title
XLII. Conference of new trends in food production and new trends in food analysis XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
skos:prefLabel
XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin XLII. Conference of new trends in food production and new trends in food analysis
skos:notation
RIV/60461373:22330/12:43894722!RIV13-MSM-22330___
n11:predkladatel
n12:orjk%3A22330
n3:aktivita
n17:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046137305)
n3:dodaniDat
n16:2013
n3:domaciTvurceVysledku
n9:9869972 n9:5552362 n9:7717180 n9:8649405 n9:4560426
n3:druhVysledku
n14:M
n3:duvernostUdaju
n19:S
n3:entitaPredkladatele
n6:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
181166
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/12:43894722
n3:jazykVysledku
n20:cze
n3:klicovaSlova
food safety; evaluation of food; new trends in food analysis; new trends in food production
n3:klicoveSlovo
n4:evaluation%20of%20food n4:food%20safety n4:new%20trends%20in%20food%20production n4:new%20trends%20in%20food%20analysis
n3:kontrolniKodProRIV
[879C1874EC1F]
n3:mistoKonaniAkce
Skalský Dvůr, Česká republika
n3:obor
n5:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n3:pocetTvurcuVysledku
8
n3:pocetUcastnikuAkce
84
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
12
n3:rokUplatneniVysledku
n16:2012
n3:statKonaniAkce
n18:CZ
n3:tvurceVysledku
Panovská, Zdeňka Doležal, Marek Fiedlerová, Vlasta Mašková, Eva Cejpek, Karel Konečný, Michael Dostálová, Jana Holasová, Marie
n3:typAkce
n15:EUR
n3:ukonceniAkce
2012-05-23+02:00
n3:zahajeniAkce
2012-05-21+02:00
n3:zamer
n7:MSM6046137305
n13:organizacniJednotka
22330