This HTML5 document contains 52 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n22http://localhost/temp/predkladatel/
n6http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n12https://schema.org/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892866%21RIV12-MSM-22330___/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892866%21RIV12-MSM-22330___
rdf:type
n17:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Bylo analyzováno složení tuku různých odrůd maku pěstovaných v ČR a provedeno senzorické hodnocení makových náplní Bylo analyzováno složení tuku různých odrůd maku pěstovaných v ČR a provedeno senzorické hodnocení makových náplní Composition of fatty acids of various poppy varieties were determined. The quality of poppy fillings was evaluated by sensory analysis
dcterms:title
The fat content and fatty acids composition in various poppy varieties and sensory quality of poppy filling Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku různých odrůd máku a senzorická jakost makových náplní Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku různých odrůd máku a senzorická jakost makových náplní
skos:prefLabel
The fat content and fatty acids composition in various poppy varieties and sensory quality of poppy filling Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku různých odrůd máku a senzorická jakost makových náplní Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku různých odrůd máku a senzorická jakost makových náplní
skos:notation
RIV/60461373:22330/11:43892866!RIV12-MSM-22330___
n17:predkladatel
n18:orjk%3A22330
n3:aktivita
n21:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046137305)
n3:dodaniDat
n14:2012
n3:domaciTvurceVysledku
n7:4560426 n7:5807263 n7:9869972 n7:1256017 n7:4682300
n3:druhVysledku
n8:D
n3:duvernostUdaju
n16:S
n3:entitaPredkladatele
n10:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
217276
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/11:43892866
n3:jazykVysledku
n4:cze
n3:klicovaSlova
quality of poppy fillings; fat composition; poppy seeds
n3:klicoveSlovo
n13:poppy%20seeds n13:fat%20composition n13:quality%20of%20poppy%20fillings
n3:kontrolniKodProRIV
[FA04C2785FA5]
n3:mistoKonaniAkce
Staré Splavy
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
Sborník přednášek 49. Mezinárodní konference o olejích a tucích
n3:obor
n19:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n3:pocetTvurcuVysledku
6
n3:rokUplatneniVysledku
n14:2011
n3:tvurceVysledku
Dostálová, Jana Pudil, František Leitnerová, Dobromila Šípková, Anna Devátá, Iveta Doležal, Marek
n3:typAkce
n9:EUR
n3:zahajeniAkce
2011-05-04+02:00
n3:zamer
n11:MSM6046137305
s:numberOfPages
4
n6:hasPublisher
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
n12:isbn
978-80-86238-84-5
n22:organizacniJednotka
22330