This HTML5 document contains 53 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n7http://localhost/temp/predkladatel/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892799%21RIV12-MSM-22330___/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/licencniPoplatek/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/kategorie/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892799%21RIV12-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n18:Vysledek
dcterms:description
Výsledkem spolupráce se společností Hamé s.r.o., Babice, byla ověřena inovoce v technologii výroby masných výrobků s cílem zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti finálních produktů. V rámci spolupráce byla ověřena nová technologie pro výrobu masných výrobků (varné kutry). Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů a receptur pro výrobu masných výrobků. Zpráva o řešení projektu byla vypracována a předána na základě smlouvy: Smlouva o spolupráci na projektu %22Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků%22 Výsledkem spolupráce se společností Hamé s.r.o., Babice, byla ověřena inovoce v technologii výroby masných výrobků s cílem zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti finálních produktů. V rámci spolupráce byla ověřena nová technologie pro výrobu masných výrobků (varné kutry). Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů a receptur pro výrobu masných výrobků. Zpráva o řešení projektu byla vypracována a předána na základě smlouvy: Smlouva o spolupráci na projektu %22Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků%22 The result of cooperation with Hame Ltd. Babice, inovoce was verified in the production technology of meat products to improve the quality, nutritional value and safety. The cooperation has been verified by a new technology for the production of meat products (cooking cutters). The project resulted in the adjustment processes and recipes for the production of meat products. Report on the project was prepared and submitted under the contract: Agreement on cooperation in the project %22Introduction of new technologies to improve the quality, nutritional value and safety of meat products%22
dcterms:title
Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků The introduction of new technologies to improve the quality, nutritional value and safety of meat products
skos:prefLabel
The introduction of new technologies to improve the quality, nutritional value and safety of meat products Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků
skos:notation
RIV/60461373:22330/11:43892799!RIV12-MSM-22330___
n18:predkladatel
n19:orjk%3A22330
n3:aktivita
n14:V
n3:aktivity
V
n3:dodaniDat
n15:2012
n3:domaciTvurceVysledku
n11:4003594 n11:3457893 n11:8177562 n11:6962238 n11:8616523 n11:7682891 n11:3065847
n3:druhVysledku
n6:Z%2FB
n3:duvernostUdaju
n9:C
n3:ekonomickeParametry
Snížení ztrát u výroby masných výrobků o 10%
n3:entitaPredkladatele
n13:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
242815
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/11:43892799
n3:interniIdentifikace
10/010/11320/672/002427
n3:jazykVysledku
n17:cze
n3:kategorie
n16:A
n3:klicovaSlova
Meat product, Inovation
n3:klicoveSlovo
n5:Meat%20product n5:Inovation
n3:kontrolniKodProRIV
[3805DD30D6D2]
n3:licencniPoplatek
n20:A
n3:lokalizaceVysledku
Hamé, provozovna Babice
n3:obor
n4:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
7
n3:pocetTvurcuVysledku
7
n3:rokUplatneniVysledku
n15:2011
n3:technickeParametry
Technická zpráva z projektu vytvořená na základě smlouvy: Smlouva o spolupráci na projektu %22Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků%22
n3:tvurceVysledku
Rajchl, Aleš Urbančíková, Zdeňka Čížková, Helena Voldřich, Michal Pivoňka, Jan Votavová, Lenka Ševčík, Rudolf
n3:vlastnik
n13:vlastnikVysledku
n3:vyuzitiJinymSubjektem
n12:A
n7:organizacniJednotka
22330