This HTML5 document contains 59 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n9http://localhost/temp/predkladatel/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024375%21RIV11-MSM-22330___/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/licencniPoplatek/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/kategorie/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024375%21RIV11-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n16:Vysledek
dcterms:description
Projekt byl zaměřen na vývoj a optimalizaci výroby nových typů pekařských ovocných a makových náplní s ohledem na minimalizaci tepelného opracování. V průběhu řešení byly navrženy změny konstrukce odparek typu Vakuum 1500 a dále optimalizován výrobní proces s ohledem na kvalitu jablečné drti používané jako vstupní surovina, možnosti zavádění páry nebo inertních plynů do volného prostoru v obalů při plnění horkých pekařských náplní do plastových obalů objemu 5? 10 l, stanovení průběhu teplot v obalu po naplnění při uložení dnem vzhůru i dolů a vlivu průběhu chlazení na barevné změny pekařských náplní. Během prací se podařilo se významně zlepšit podmínky ve výrobě pekařských náplní s přímým dopadem na kvalitu finálního produktu. Projekt byl zaměřen na vývoj a optimalizaci výroby nových typů pekařských ovocných a makových náplní s ohledem na minimalizaci tepelného opracování. V průběhu řešení byly navrženy změny konstrukce odparek typu Vakuum 1500 a dále optimalizován výrobní proces s ohledem na kvalitu jablečné drti používané jako vstupní surovina, možnosti zavádění páry nebo inertních plynů do volného prostoru v obalů při plnění horkých pekařských náplní do plastových obalů objemu 5? 10 l, stanovení průběhu teplot v obalu po naplnění při uložení dnem vzhůru i dolů a vlivu průběhu chlazení na barevné změny pekařských náplní. Během prací se podařilo se významně zlepšit podmínky ve výrobě pekařských náplní s přímým dopadem na kvalitu finálního produktu. The project was aimed to the development and optimization of production of fruit and pope seed fillings as semi-products for bakery industry with regard to minimization of heat exposure. During the project solution the changes in the design of evaporators Vakuum 1500 were proposed and the manufacturing process was optimised with regards to the quality of apple pulp using as a raw material, the possibility to use steam and/or inert gasses into head space in packages during hot filling of product into plastic buckets (volume 5-10 l), determination of temperature distribution in package after filling and during product cooling in position bottom up or down and finally the influence of cooling conditions on product darkening. The project enabled the significant improvement of conditions in the bakery filling production with direct impact to the final product quality.
dcterms:title
Vývoj ovocných náplní s vyšším obsahem ovoce a sníženým obsahem cukru a konzervačních látek Development of fruit filling with a higher content of fruit and low in sugar and preservatives Vývoj ovocných náplní s vyšším obsahem ovoce a sníženým obsahem cukru a konzervačních látek
skos:prefLabel
Development of fruit filling with a higher content of fruit and low in sugar and preservatives Vývoj ovocných náplní s vyšším obsahem ovoce a sníženým obsahem cukru a konzervačních látek Vývoj ovocných náplní s vyšším obsahem ovoce a sníženým obsahem cukru a konzervačních látek
skos:notation
RIV/60461373:22330/10:00024375!RIV11-MSM-22330___
n3:aktivita
n19:S
n3:aktivity
S
n3:dodaniDat
n5:2011
n3:domaciTvurceVysledku
n7:3673197 n7:6962238 n7:3065847 n7:4521137 n7:4003594 n7:3457893 n7:8616523 n7:5208254 n7:1084054 n7:8177562
n3:druhVysledku
n15:Z%2FB
n3:duvernostUdaju
n14:S
n3:ekonomickeParametry
50% snížení ztrát způsobených mikrobiálním kažením produktů
n3:entitaPredkladatele
n6:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
298044
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/10:00024375
n3:interniIdentifikace
Lady Marmelade
n3:jazykVysledku
n12:cze
n3:kategorie
n17:A
n3:klicovaSlova
bakery filling; hot filling; storage
n3:klicoveSlovo
n4:bakery%20filling n4:hot%20filling n4:storage
n3:kontrolniKodProRIV
[5ADB55679643]
n3:licencniPoplatek
n18:A
n3:lokalizaceVysledku
Chelčice - Záhorčí, Vodňany
n3:obor
n11:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
10
n3:pocetTvurcuVysledku
10
n3:rokUplatneniVysledku
n5:2010
n3:technickeParametry
Lady Marmelade, s.r.o., IČ 26022893, 15.09.2009
n3:tvurceVysledku
Příhoda, Josef Dobiáš, Jaroslav Čížková, Helena Voldřich, Michal Rajchl, Aleš Čeřovský, Miroslav Urbančíková, Zdenka Ševčík, Rudolf Pivoňka, Jan Melzoch, Karel
n3:vlastnik
n6:vlastnikVysledku
n3:vyuzitiJinymSubjektem
n13:A
n9:organizacniJednotka
22330