This HTML5 document contains 55 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://localhost/temp/predkladatel/
n5http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15https://schema.org/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022423%21RIV10-MSM-22330___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022423%21RIV10-MSM-22330___
rdf:type
n18:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
The results of fatty acids determination of fat in spread fats, shortenings, cakes, chocolate prodacts and fat icings were presented Bylo presentovány výsledky analýz složení mastných kyselin v margarínech, pokrmových tucích, jemném pečivu, čokoládových výrobcích a polevách. Bylo presentovány výsledky analýz složení mastných kyselin v margarínech, pokrmových tucích, jemném pečivu, čokoládových výrobcích a polevách.
dcterms:title
Content of trans unsaturated and saturated fatty acids in spread fats, shortenings, cakes, chocolate prodacts and fat icings Obsah trans-nenasycených a nasycených mastných kyselin v margarínech a pokrmových tucích, jemném pečivu, čokoládových výrobcích a polevách Obsah trans-nenasycených a nasycených mastných kyselin v margarínech a pokrmových tucích, jemném pečivu, čokoládových výrobcích a polevách
skos:prefLabel
Obsah trans-nenasycených a nasycených mastných kyselin v margarínech a pokrmových tucích, jemném pečivu, čokoládových výrobcích a polevách Content of trans unsaturated and saturated fatty acids in spread fats, shortenings, cakes, chocolate prodacts and fat icings Obsah trans-nenasycených a nasycených mastných kyselin v margarínech a pokrmových tucích, jemném pečivu, čokoládových výrobcích a polevách
skos:notation
RIV/60461373:22330/09:00022423!RIV10-MSM-22330___
n3:aktivita
n12:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046137305)
n3:dodaniDat
n13:2010
n3:domaciTvurceVysledku
n10:5886163 n10:4560426 n10:8603316 n10:9869972 n10:4682300
n3:druhVysledku
n20:D
n3:duvernostUdaju
n11:S
n3:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
330742
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/09:00022423
n3:jazykVysledku
n7:cze
n3:klicovaSlova
Fatty acids; spread fats; shortenings; cakes; chocolate prodacts; fat icings
n3:klicoveSlovo
n6:shortenings n6:chocolate%20prodacts n6:cakes n6:spread%20fats n6:Fatty%20acids n6:fat%20icings
n3:kontrolniKodProRIV
[9E54CF51E906]
n3:mistoKonaniAkce
Tatranská Lomnica, SR
n3:mistoVydani
Bratislava
n3:nazevZdroje
Sborník 47. mezinárodní konference technologie a analýzy tuků
n3:obor
n4:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n3:pocetTvurcuVysledku
7
n3:rokUplatneniVysledku
n13:2009
n3:tvurceVysledku
Filip, Vladimír Lukešová, Dobromila Doležal, Marek Brát, Jiří Hrádková, Iveta Dostálová, Jana Šípková, Anna
n3:typAkce
n19:EUR
n3:zahajeniAkce
2009-05-20+02:00
n3:zamer
n14:MSM6046137305
s:numberOfPages
5
n5:hasPublisher
Slovenská technická univerzita v Bratislave
n15:isbn
978-80-227-3097-6
n16:organizacniJednotka
22330