This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n10http://localhost/temp/predkladatel/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022404%21RIV10-MSM-22330___/
n19https://schema.org/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n6http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022404%21RIV10-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n21:Vysledek
dcterms:description
Sensory evaluation of oils is considered a critical test of quality. The quality of edible oils is evaluated by sensory analysis and also by rheology methods. Sensory evaluation of edible oils is governed by three factors, namely, medium in which the oil is dispersed, temperature of oil during testing and panel training for unambiguous understanding of descriptors. Good sensory terminologies to evaluate the quality of edible oils must be chosen. Recommendation for the good procedures were summarised for using both methods. Senzorické hodnocení olejů je považováno za kritický test kvality. Kvalita olejů je posuzována pomocí senzorické analýzy a reologickými metodami. Senzorické hodnocení je dáno třemi faktory, zvláště teplotou, mediem a tréninkem panelu, který musí rozumět deskriptorům. Pro hodnocení musí být vybrána správná terminologie. Byla shrnuta doporučení pro správný postup pro oba postupy. Senzorické hodnocení olejů je považováno za kritický test kvality. Kvalita olejů je posuzována pomocí senzorické analýzy a reologickými metodami. Senzorické hodnocení je dáno třemi faktory, zvláště teplotou, mediem a tréninkem panelu, který musí rozumět deskriptorům. Pro hodnocení musí být vybrána správná terminologie. Byla shrnuta doporučení pro správný postup pro oba postupy.
dcterms:title
Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků Methodology of a psychorhelogy examination of edible oils
skos:prefLabel
Methodology of a psychorhelogy examination of edible oils Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků
skos:notation
RIV/60461373:22330/09:00022404!RIV10-MSM-22330___
n4:aktivita
n17:Z
n4:aktivity
Z(MSM6046137305)
n4:dodaniDat
n6:2010
n4:domaciTvurceVysledku
n16:8649405 n16:8747636
n4:druhVysledku
n9:D
n4:duvernostUdaju
n14:S
n4:entitaPredkladatele
n18:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
325888
n4:idVysledku
RIV/60461373:22330/09:00022404
n4:jazykVysledku
n12:cze
n4:klicovaSlova
edible fats; rheology; sensory analysis
n4:klicoveSlovo
n5:sensory%20analysis n5:rheology n5:edible%20fats
n4:kontrolniKodProRIV
[F2A17569550A]
n4:mistoKonaniAkce
Tatranská Lomnica, SR
n4:mistoVydani
Bratislava
n4:nazevZdroje
Sborník 47. mezinárodní konference technologie a analýzy tuků
n4:obor
n13:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n4:pocetTvurcuVysledku
3
n4:rokUplatneniVysledku
n6:2009
n4:tvurceVysledku
Pokorný, Jan Štern, Petr Panovská, Zdenka
n4:typAkce
n20:EUR
n4:zahajeniAkce
2009-05-20+02:00
n4:zamer
n7:MSM6046137305
s:numberOfPages
4
n15:hasPublisher
Slovenská technická univerzita v Bratislave
n19:isbn
978-80-227-3097-6
n10:organizacniJednotka
22330