This HTML5 document contains 28 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022399%21RIV10-MSM-22330___/hodnoceni/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vysledekDruh/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/skupinaOboru/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022399%21RIV10-MSM-22330___/hodnoceni/2013/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/predkladatel/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledkuVHodnoceni/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/navaznostiVysledku/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/sjednocenyVysledek/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/rozsahVyrazeni/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n6http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:2013
rdf:type
n12:OhodnocenyVysledek
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/h13/resultDetail.do?rowId=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022399!RIV10-MSM-22330___
dcterms:title
Textural and Flavour Characteristics of Commercial Tomato Ketchup
skos:notation
RIV/60461373:22330/09:00022399!RIV10-MSM-22330___
n3:bodoveHodnoceniCelehoVysledku
17.552
n3:bodovyPodilHodnoceniNaVysledku
13.164
n3:druhVysledkuVHodnoceni
n13:Jimp
n3:duvodHodnoceni
Metodika hodnocení, výsledek hodnocený již v předchozím hodnocení, body se přebírají.
n3:navaznostiVysledku
n9:Z%28AV0Z20600510%29 n9:P%28IAA2060404%29 n9:Z%28MSM6046137305%29
n3:podilHodnoceniNaVysledku
0.75
n3:predkladatel
n4:orjk_22330
n3:publikacniKanal
Czech Journal of Food Science
n3:rokHodnoceniVysledku
n6:2014
n3:rozsahVyrazeni
n17:0
n3:skupinaOboru
n7:08
n3:upraveneBodoveHodnoceniCelehoVysledku
20.61
n3:upravenyBodovyPodilHodnoceniNaVysledku
15.458
n3:vysledek
n10:RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022399%21RIV10-MSM-22330___
n3:vysledekDruh
n18:J
n3:domaciTvurceVysledku
n15:tvurce_Panovsk%C3%A1%2C%20Zdenka n15:tvurce_Pokorn%C3%BD%2C%20Jan n15:tvurce_%C5%A0ediv%C3%A1%2C%20Alena
n3:idSjednocenehoVysledku
T12trP+zr56z4-iBrKZ4K01csQg=
n3:obor
n8:GM
n3:rokUplatneniVysledku
n6:2009
n3:sjednocenyVysledek
n11:T12trP%2Bzr56z4-iBrKZ4K01csQg%3D