This HTML5 document contains 27 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vysledekDruh/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/skupinaOboru/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/predkladatel/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledkuVHodnoceni/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/navaznostiVysledku/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022269%21RIV10-MSM-22330___/hodnoceni/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022269%21RIV10-MSM-22330___/hodnoceni/2013/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/sjednocenyVysledek/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/rozsahVyrazeni/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:2013
rdf:type
n9:OhodnocenyVysledek
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/h13/resultDetail.do?rowId=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022269!RIV10-MSM-22330___
dcterms:title
Determination of gluten in glucose syrups
skos:notation
RIV/60461373:22330/09:00022269!RIV10-MSM-22330___
n3:bodoveHodnoceniCelehoVysledku
80.326
n3:bodovyPodilHodnoceniNaVysledku
16.065
n3:druhVysledkuVHodnoceni
n14:Jimp
n3:duvodHodnoceni
Metodika hodnocení, výsledek hodnocený již v předchozím hodnocení, body se přebírají.
n3:navaznostiVysledku
n6:Z%28MSM6046137305%29 n6:Z%28AV0Z40310501%29 n6:P%281B53002%29 n6:P%281M0570%29
n3:podilHodnoceniNaVysledku
0.2
n3:predkladatel
n16:orjk_22330
n3:publikacniKanal
Journal of Food Composition and Analysis
n3:rokHodnoceniVysledku
n4:2014
n3:rozsahVyrazeni
n18:0
n3:skupinaOboru
n12:09
n3:upraveneBodoveHodnoceniCelehoVysledku
104.385
n3:upravenyBodovyPodilHodnoceniNaVysledku
20.877
n3:vysledek
n7:RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022269%21RIV10-MSM-22330___
n3:vysledekDruh
n10:J
n3:domaciTvurceVysledku
n8:tvurce_Dost%C3%A1lek%2C%20Pavel
n3:idSjednocenehoVysledku
dtSJ4!QPPi.TuauCviK8c9ca0Xg=
n3:obor
n11:EI
n3:rokUplatneniVysledku
n4:2009
n3:sjednocenyVysledek
n15:dtSJ4%21QPPi.TuauCviK8c9ca0Xg%3D