This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n21http://localhost/temp/predkladatel/
n16http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n20http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n19https://schema.org/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021336%21RIV09-MSM-22330___/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021336%21RIV09-MSM-22330___
rdf:type
n12:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Byly porovnávány metody hodnocení barvy potravinářských výrobků Byly porovnávány metody hodnocení barvy potravinářských výrobků The methods for the evaluation of colour of food product were compared
dcterms:title
Hodnocení barvy potravinářských výrobků The evaluation of colour of food products Hodnocení barvy potravinářských výrobků
skos:prefLabel
The evaluation of colour of food products Hodnocení barvy potravinářských výrobků Hodnocení barvy potravinářských výrobků
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00021336!RIV09-MSM-22330___
n4:aktivita
n14:Z
n4:aktivity
Z(MSM6046137305)
n4:dodaniDat
n15:2009
n4:domaciTvurceVysledku
n9:8649405 n9:3338657
n4:druhVysledku
n6:D
n4:duvernostUdaju
n17:S
n4:entitaPredkladatele
n13:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
370358
n4:idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00021336
n4:jazykVysledku
n11:cze
n4:klicovaSlova
sensory evaluation; colour; food product
n4:klicoveSlovo
n5:colour n5:food%20product n5:sensory%20evaluation
n4:kontrolniKodProRIV
[A31A9ACECA64]
n4:mistoKonaniAkce
Valtice
n4:mistoVydani
Praha
n4:nazevZdroje
Sborník přednášek XLVI. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
n4:obor
n18:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n4:pocetTvurcuVysledku
3
n4:rokUplatneniVysledku
n15:2008
n4:tvurceVysledku
Šedivá, Alena Lukešová, Dobromila Panovská, Zdenka
n4:typAkce
n10:CST
n4:zahajeniAkce
2008-05-14+02:00
n4:zamer
n20:MSM6046137305
s:numberOfPages
6
n16:hasPublisher
Odborná skupina pro tuky, detergenty a kosmetickou chemii České společnosti chemické
n19:isbn
978-80-86238-54-8
n21:organizacniJednotka
22330