This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n12http://localhost/temp/predkladatel/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021335%21RIV09-MSM-22330___/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n16http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021335%21RIV09-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n17:Vysledek
dcterms:description
The sensory properties of dairy products with vegetable oils were compared. Byly porovnány senzorické vlastnosti mléčných výrobků s rostlinným tukem. Byly porovnány senzorické vlastnosti mléčných výrobků s rostlinným tukem.
dcterms:title
Senzorické hodnocení mléčných výrobků s rostlinnými tuky The sensory evaluation of milk products with vegetable oils Senzorické hodnocení mléčných výrobků s rostlinnými tuky
skos:prefLabel
The sensory evaluation of milk products with vegetable oils Senzorické hodnocení mléčných výrobků s rostlinnými tuky Senzorické hodnocení mléčných výrobků s rostlinnými tuky
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00021335!RIV09-MSM-22330___
n5:aktivita
n13:Z
n5:aktivity
Z(MSM6046137305)
n5:dodaniDat
n16:2009
n5:domaciTvurceVysledku
n8:3338657 n8:8649405
n5:druhVysledku
n6:D
n5:duvernostUdaju
n11:S
n5:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n5:idSjednocenehoVysledku
394427
n5:idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00021335
n5:jazykVysledku
n18:cze
n5:klicovaSlova
milk products; vegetace oil; sensory evaluation
n5:klicoveSlovo
n14:milk%20products n14:sensory%20evaluation n14:vegetace%20oil
n5:kontrolniKodProRIV
[91316686A875]
n5:mistoKonaniAkce
Skalský Dvůr
n5:mistoVydani
Praha
n5:nazevZdroje
Sborník přednášek 39. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
n5:obor
n20:GM
n5:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n5:pocetTvurcuVysledku
3
n5:rokUplatneniVysledku
n16:2008
n5:tvurceVysledku
Lukešová, Dobromila Šedivá, Alena Panovská, Zdenka
n5:typAkce
n9:EUR
n5:zahajeniAkce
2008-05-26+02:00
n5:zamer
n10:MSM6046137305
s:issn
1802-1433
s:numberOfPages
4
n19:hasPublisher
Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
n12:organizacniJednotka
22330