This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n12http://localhost/temp/predkladatel/
n11http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021334%21RIV09-MSM-22330___/
n16https://schema.org/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021334%21RIV09-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n21:Vysledek
dcterms:description
115 assessors evaluated yogurt drinks. The assessors mostly preferred the samples with sweeter taste and more pronounced strawberry aroma. The yoghurts from the Czech market were evaluated by the ranking test. 115 hodnotitelů posuzovalo jogurtové drinky. Většinou preferovali sladkou chuť a jahodové aroma. Pořadovou zkouškou byly hodnoceny jogurty na českém trhu. 115 hodnotitelů posuzovalo jogurtové drinky. Většinou preferovali sladkou chuť a jahodové aroma. Pořadovou zkouškou byly hodnoceny jogurty na českém trhu.
dcterms:title
Sensory evaluation of strawberry yogurts and yogurt drinks Senzorické hodnocení jogurtů a jogurtových drinků s jahodovou příchutí Senzorické hodnocení jogurtů a jogurtových drinků s jahodovou příchutí
skos:prefLabel
Sensory evaluation of strawberry yogurts and yogurt drinks Senzorické hodnocení jogurtů a jogurtových drinků s jahodovou příchutí Senzorické hodnocení jogurtů a jogurtových drinků s jahodovou příchutí
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00021334!RIV09-MSM-22330___
n4:aktivita
n20:Z
n4:aktivity
Z(MSM6046137305)
n4:dodaniDat
n5:2009
n4:domaciTvurceVysledku
n6:3338657 n6:8649405
n4:druhVysledku
n14:D
n4:duvernostUdaju
n19:S
n4:entitaPredkladatele
n13:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
394425
n4:idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00021334
n4:jazykVysledku
n15:cze
n4:klicovaSlova
yogurt; yogurt drinks; sensory analysis
n4:klicoveSlovo
n7:sensory%20analysis n7:yogurt%20drinks n7:yogurt
n4:kontrolniKodProRIV
[D7FF23975F19]
n4:mistoKonaniAkce
Praha
n4:mistoVydani
Praha
n4:nazevZdroje
Celostátní přehlídky sýrů 2008 - Výsledky přehlídek a sborník přednášek konference Mléko a sýry
n4:obor
n8:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n4:pocetTvurcuVysledku
3
n4:rokUplatneniVysledku
n5:2008
n4:tvurceVysledku
Lukešová, Dobromila Panovská, Zdenka Šedivá, Alena
n4:typAkce
n18:CST
n4:zahajeniAkce
2008-01-23+01:00
n4:zamer
n10:MSM6046137305
s:numberOfPages
6
n11:hasPublisher
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
n16:isbn
978-80-7080-695-1
n12:organizacniJednotka
22330