This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n21http://localhost/temp/predkladatel/
n20http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17https://schema.org/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021298%21RIV09-MSM-22330___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n6http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021298%21RIV09-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n19:Vysledek
dcterms:description
The work is focused on composition of olive oils, composition of fatty acid in triacylglycerols, content of unsaponifiable material such as hydrocarbons, sterols, lipophilic vitamins and lipophilic pigments, and volatile compounds in 21 market types of olive oil. Práce je zaměřena na složení olivových olejů, složení mastných kyselin v triacylglycerolech, obsah doprovodných látek lipidů, jako jsou uhlovodíky, steroly, lipofilní vitaminy a lipofilní barviva, tak i na obsah těkavých sloučenin v 21 tržních druzích olivového oleje. Práce je zaměřena na složení olivových olejů, složení mastných kyselin v triacylglycerolech, obsah doprovodných látek lipidů, jako jsou uhlovodíky, steroly, lipofilní vitaminy a lipofilní barviva, tak i na obsah těkavých sloučenin v 21 tržních druzích olivového oleje.
dcterms:title
Tržní druhy olivových olejů Market types of olive oil Tržní druhy olivových olejů
skos:prefLabel
Market types of olive oil Tržní druhy olivových olejů Tržní druhy olivových olejů
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00021298!RIV09-MSM-22330___
n3:aktivita
n12:Z n12:P
n3:aktivity
P(2B06168), Z(MSM6046137305)
n3:dodaniDat
n6:2009
n3:domaciTvurceVysledku
n11:9869972 n11:1676423
n3:druhVysledku
n18:D
n3:duvernostUdaju
n9:S
n3:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
400785
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00021298
n3:jazykVysledku
n14:cze
n3:klicovaSlova
Olive oil; market types; composition; classification
n3:klicoveSlovo
n13:classification n13:composition n13:market%20types n13:Olive%20oil
n3:kontrolniKodProRIV
[3AF39F07B160]
n3:mistoKonaniAkce
Valtice
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
Sborník přednášek XLVI. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
n3:obor
n16:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:projekt
n4:2B06168
n3:rokUplatneniVysledku
n6:2008
n3:tvurceVysledku
Velíšek, Jan Jančová, L. Doležal, Marek
n3:typAkce
n10:EUR
n3:zahajeniAkce
2008-05-14+02:00
n3:zamer
n5:MSM6046137305
s:numberOfPages
5
n20:hasPublisher
Odborná skupina pro tuky, detergenty a kosmetickou chemii České společnosti chemické
n17:isbn
978-80-86238-54-8
n21:organizacniJednotka
22330