This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://localhost/temp/predkladatel/
n14http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021297%21RIV09-MSM-22330___/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021297%21RIV09-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n21:Vysledek
dcterms:description
Příspěvek je zaměřen na vznik aktivních produktů transformace sacharidů v přítomnosti aminosloučenin (Maillardova reakce). The article is focused on the formation of active sugar transformation products in the presence of amino compounds (Maillard reaction). Příspěvek je zaměřen na vznik aktivních produktů transformace sacharidů v přítomnosti aminosloučenin (Maillardova reakce).
dcterms:title
Antioxidative activity in non-enzymatic browning reactions Antioxidační aktivita v reakcích neenzymového hnědnutí Antioxidační aktivita v reakcích neenzymového hnědnutí
skos:prefLabel
Antioxidative activity in non-enzymatic browning reactions Antioxidační aktivita v reakcích neenzymového hnědnutí Antioxidační aktivita v reakcích neenzymového hnědnutí
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00021297!RIV09-MSM-22330___
n4:aktivita
n15:Z n15:P
n4:aktivity
P(OC 125), Z(MSM6046137305)
n4:dodaniDat
n8:2009
n4:domaciTvurceVysledku
n6:5552362 n6:5711061 n6:1676423
n4:druhVysledku
n19:D
n4:duvernostUdaju
n13:S
n4:entitaPredkladatele
n9:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
356472
n4:idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00021297
n4:jazykVysledku
n10:cze
n4:klicovaSlova
Antioxidants; Maillard reaction; saccharides
n4:klicoveSlovo
n5:Antioxidants n5:Maillard%20reaction n5:saccharides
n4:kontrolniKodProRIV
[12026A6FF396]
n4:mistoKonaniAkce
Skalský Dvůr
n4:mistoVydani
Praha
n4:nazevZdroje
Sborník přednášek 39. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
n4:obor
n20:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n4:pocetTvurcuVysledku
3
n4:projekt
n16:OC%20125
n4:rokUplatneniVysledku
n8:2008
n4:tvurceVysledku
Jarolímová, Lucie Cejpek, Karel Velíšek, Jan
n4:typAkce
n11:EUR
n4:zahajeniAkce
2008-05-26+02:00
n4:zamer
n18:MSM6046137305
s:issn
1802-1433
s:numberOfPages
3
n14:hasPublisher
Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
n17:organizacniJednotka
22330