This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n20http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n8http://localhost/temp/predkladatel/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n9https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021287%21RIV09-MSM-22330___/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021287%21RIV09-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n17:Vysledek
dcterms:description
Hodnocené vzorky postihují sortiment mražených krémů běžně dostupný na českém trhu. Analýzy byly provedeny v červenci 2003 (10 vzorků) a v červenci 2007 (18 vzorků). Druhý soubor výrobků zahrnující trvanlivé pečivo (oplatky a sušenky) a cukrovinky (celkem 23 vzorků) byl analyzován v březnu 2008. Mezi hodnocené kvalitativní znaky patřily obsah nasycených, nenasycených, polynenasycených a trans mastných kyselin. U polynenasycených kyselin bylo také sledováno zastoupení n-6 a n-3 mastných kyselin. Kvalitativní posun byl nalezen především v obsahu trans mastných kyselin, který se za poslední roky výrazně snížil. Hodnocené vzorky postihují sortiment mražených krémů běžně dostupný na českém trhu. Analýzy byly provedeny v červenci 2003 (10 vzorků) a v červenci 2007 (18 vzorků). Druhý soubor výrobků zahrnující trvanlivé pečivo (oplatky a sušenky) a cukrovinky (celkem 23 vzorků) byl analyzován v březnu 2008. Mezi hodnocené kvalitativní znaky patřily obsah nasycených, nenasycených, polynenasycených a trans mastných kyselin. U polynenasycených kyselin bylo také sledováno zastoupení n-6 a n-3 mastných kyselin. Kvalitativní posun byl nalezen především v obsahu trans mastných kyselin, který se za poslední roky výrazně snížil. The work is focused on quality of fat in selected food products on the Czech market. The fat content and composition of fatty acids were evaluated in ice creams (28 samples), pastries and sweets (23 samples).
dcterms:title
Obsah a složení tuku mražených krémů, trvanlivého pečiva a cukrovinek na českém trhu Fat content and composition of ice creams, pastries and sweets on Czech market Obsah a složení tuku mražených krémů, trvanlivého pečiva a cukrovinek na českém trhu
skos:prefLabel
Obsah a složení tuku mražených krémů, trvanlivého pečiva a cukrovinek na českém trhu Obsah a složení tuku mražených krémů, trvanlivého pečiva a cukrovinek na českém trhu Fat content and composition of ice creams, pastries and sweets on Czech market
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00021287!RIV09-MSM-22330___
n3:aktivita
n12:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046137305)
n3:dodaniDat
n13:2009
n3:domaciTvurceVysledku
n16:9869972 n16:4560426
n3:druhVysledku
n18:D
n3:duvernostUdaju
n11:S
n3:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
383932
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00021287
n3:jazykVysledku
n4:cze
n3:klicovaSlova
fat; fatty acids; composition
n3:klicoveSlovo
n7:fat n7:fatty%20acids n7:composition
n3:kontrolniKodProRIV
[35E98F8D5A10]
n3:mistoKonaniAkce
Valtice
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
Sborník přednášek XLVI. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
n3:obor
n14:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:rokUplatneniVysledku
n13:2008
n3:tvurceVysledku
Doležal, Marek Dostálová, Jana
n3:typAkce
n10:EUR
n3:zahajeniAkce
2008-05-14+02:00
n3:zamer
n21:MSM6046137305
s:numberOfPages
5
n20:hasPublisher
Odborná skupina pro tuky, detergenty a kosmetickou chemii České společnosti chemické
n9:isbn
978-80-86238-54-8
n8:organizacniJednotka
22330