This HTML5 document contains 52 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://localhost/temp/predkladatel/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021105%21RIV09-MSM-22330___/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021105%21RIV09-MSM-22330___
rdf:type
n15:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
V článku je zkoumán vliv kmene pivovarských kvasinek a technologických parametrů na tvorbu oxidu siřičitého. Je zde také sledován úbytek oxidu siřičitého během skladování, dále je ukázán jeho vliv na zlepšení oxidační a staré chuti piva a také korelace jeho koncentrace v pivu s oxidoredukční kapacitou. In this article the effect of yeast brewing strains and technological conditions on the production of sulphur dioxide are studied. The decrease of sulphur dioxide during the storage, its influence on the improvement of the oxidative and the stale flavour of beer and also the correlation between its concentration in beer and redox capacity of beer are monitored in this study. In this article the effect of yeast brewing strains and technological conditions on the production of sulphur dioxide are studied. The decrease of sulphur dioxide during the storage, its influence on the improvement of the oxidative and the stale flavour of beer and also the correlation between its concentration in beer and redox capacity of beer are monitored in this study.
dcterms:title
Significance of SO2 in beer. Part 3: Factors which effect on production of sulphur dioxide during brewing fermentation Significance of SO2 in beer. Part 3: Factors which effect on production of sulphur dioxide during brewing fermentation Význam oxidu siřičitého v pivu. Část 3: Faktory ovlivňující tvorbu oxidu siřičitého během pivovarského kvašení
skos:prefLabel
Význam oxidu siřičitého v pivu. Část 3: Faktory ovlivňující tvorbu oxidu siřičitého během pivovarského kvašení Significance of SO2 in beer. Part 3: Factors which effect on production of sulphur dioxide during brewing fermentation Significance of SO2 in beer. Part 3: Factors which effect on production of sulphur dioxide during brewing fermentation
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00021105!RIV09-MSM-22330___
n4:aktivita
n7:P n7:Z
n4:aktivity
P(1M0570), Z(MSM6019369701), Z(MSM6046137305)
n4:cisloPeriodika
5
n4:dodaniDat
n14:2009
n4:domaciTvurceVysledku
n16:7365020
n4:druhVysledku
n10:J
n4:duvernostUdaju
n18:S
n4:entitaPredkladatele
n5:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
394696
n4:idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00021105
n4:jazykVysledku
n13:eng
n4:klicovaSlova
Beer; sulphur dioxide; fermentation; storage; sensory; analysis
n4:klicoveSlovo
n9:sulphur%20dioxide n9:fermentation n9:Beer n9:sensory n9:analysis n9:storage
n4:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n4:kontrolniKodProRIV
[D2D948121268]
n4:nazevZdroje
Kvasný průmysl
n4:obor
n17:EI
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
7
n4:projekt
n6:1M0570
n4:rokUplatneniVysledku
n14:2008
n4:svazekPeriodika
54
n4:tvurceVysledku
Čulík, Jiří Horák, Tomáš Jurková, Marie Čejka, Pavel Kellner, Vladimír Dostálek, Pavel Dvořák, Josef
n4:zamer
n12:MSM6019369701 n12:MSM6046137305
s:issn
0023-5830
s:numberOfPages
7
n19:organizacniJednotka
22330