This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n6http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021049%21RIV09-MSM-22330___/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n5https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n20http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021049%21RIV09-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n21:Vysledek
dcterms:description
Quality of 60 laboratory prepared retail flour (crops 2004-2006) and 8 non-traditional cereals (crops 2006-2007) fortified breads was compared to ones made of 11 Czech wheat varieties belonging into quality classes E, A, B and C (period 2002-2005). For basic statistics, mean values of bread parameters and image data and also correlation analysis were calculated. Statistical comparison of both wheat quality profile and non-traditional cereals addition on bread quality was processed by Tukey?s test and cluster analysis. Quality of 60 laboratory prepared retail flour (crops 2004-2006) and 8 non-traditional cereals (crops 2006-2007) fortified breads was compared to ones made of 11 Czech wheat varieties belonging into quality classes E, A, B and C (period 2002-2005). For basic statistics, mean values of bread parameters and image data and also correlation analysis were calculated. Statistical comparison of both wheat quality profile and non-traditional cereals addition on bread quality was processed by Tukey?s test and cluster analysis. Jakost pečiva ze 60 vzorků maloobchodní mouky (ročníky 2004-2006) a pečiva fortifikovaného 8 netradičními plodinami (ročníky 2006-2007) byla porovnána s kvalitou pečiva připraveného z 11 českých odrůd pšenice, zařazených do jakostních tříd E, A a B (ročníky 2002-2005). Pro hodnocení byly v jednotlivých skupinách vypočteny průměry znaků pečiva a střídy po analýze obrazu. Výsledky byly statisticky hodnoceny Tukeyvým testem a shlukovou analýzou jak pro odrůdovou skladbu maloobchodní mouky, tak pro fortifikované pečivo.
dcterms:title
Hodnocení znaků pšeničného chleba Evaluation of wheat bread features Evaluation of wheat bread features
skos:prefLabel
Evaluation of wheat bread features Hodnocení znaků pšeničného chleba Evaluation of wheat bread features
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00021049!RIV09-MSM-22330___
n3:aktivita
n17:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046137305)
n3:dodaniDat
n20:2009
n3:domaciTvurceVysledku
n15:6407412 n15:6927254
n3:druhVysledku
n10:D
n3:duvernostUdaju
n16:S
n3:entitaPredkladatele
n13:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
366876
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00021049
n3:jazykVysledku
n4:eng
n3:klicovaSlova
cereals, wheat variety; bread volume, image analysis; correlation, Tukey, cluster analysis
n3:klicoveSlovo
n7:cluster%20analysis n7:wheat%20variety n7:correlation n7:bread%20volume n7:image%20analysis n7:cereals n7:Tukey
n3:kontrolniKodProRIV
[B585A22F9D18]
n3:mistoKonaniAkce
Praha
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
CD-ROM of Full Texts CHISA 2008
n3:obor
n19:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:rokUplatneniVysledku
n20:2008
n3:tvurceVysledku
Švec, Ivan Hrušková, Marie
n3:typAkce
n12:WRD
n3:zahajeniAkce
2008-08-24+02:00
n3:zamer
n18:MSM6046137305
s:numberOfPages
4
n6:hasPublisher
Process Engineering Publisher
n5:isbn
978-80-02-02047-9
n14:organizacniJednotka
22330