This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n10http://localhost/temp/predkladatel/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00020955%21RIV09-MSM-22330___/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00020955%21RIV09-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n13:Vysledek
dcterms:description
Byla sledována citlivost dvou kmenů Lb. plantarum a jednoho kmene Lb. rhamnosus izolovaných ze zkažených lahůdkových výrobků vůči konzervačním látkám (Robin, Laktocid and Optiform + Purac) na majonézovém agaru. Dále byl testován vliv laktocidu na růst laktobacilů zaočkovaných do omáček při 15 oC. Počet laktobacilů v průběhu skladování nepřesáhl 103 JTK/g. Two Lb. plantarum and one Lb. rhamnosus isolated from spoiled delicacy products were tested against four food preservatives: vinegar, Robin, Laktocid and Optiform + Purac on mayonnaise agar. The effects of Laktocid on the growth of the intentionally added lactobacilli mentioned above were studied in the sauces stored at 15 oC. In the sauces with lactobacilli and Laktocid, the total count of lactobacilli was lower than 3 log cfu g_1 during the storage period. Two Lb. plantarum and one Lb. rhamnosus isolated from spoiled delicacy products were tested against four food preservatives: vinegar, Robin, Laktocid and Optiform + Purac on mayonnaise agar. The effects of Laktocid on the growth of the intentionally added lactobacilli mentioned above were studied in the sauces stored at 15 oC. In the sauces with lactobacilli and Laktocid, the total count of lactobacilli was lower than 3 log cfu g_1 during the storage period.
dcterms:title
Vliv konzervačních látek na růst laktobacilů způsobujících kažení izolovaných z omáček na bázi majonézy Effect of food preservatives on the growth of spoilage lactobacilli isolated from mayonnaise-based sauces Effect of food preservatives on the growth of spoilage lactobacilli isolated from mayonnaise-based sauces
skos:prefLabel
Effect of food preservatives on the growth of spoilage lactobacilli isolated from mayonnaise-based sauces Vliv konzervačních látek na růst laktobacilů způsobujících kažení izolovaných z omáček na bázi majonézy Effect of food preservatives on the growth of spoilage lactobacilli isolated from mayonnaise-based sauces
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00020955!RIV09-MSM-22330___
n3:aktivita
n15:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046137305)
n3:cisloPeriodika
19
n3:dodaniDat
n8:2009
n3:domaciTvurceVysledku
n14:6207251 n14:6522815
n3:druhVysledku
n18:J
n3:duvernostUdaju
n16:S
n3:entitaPredkladatele
n11:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
365091
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00020955
n3:jazykVysledku
n9:eng
n3:klicovaSlova
Lactobacillus; preservation; mayonnaise-based sauces; lactic acid; acetic acid
n3:klicoveSlovo
n4:preservation n4:acetic%20acid n4:mayonnaise-based%20sauces n4:Lactobacillus n4:lactic%20acid
n3:kodStatuVydavatele
BE - Belgické království
n3:kontrolniKodProRIV
[E0B9F3E99525]
n3:nazevZdroje
Food control
n3:obor
n17:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:rokUplatneniVysledku
n8:2008
n3:tvurceVysledku
Míková, Kamila Fialová, Jana Chumchalová, Jana Hrůšová, I.
n3:wos
000253607800009
n3:zamer
n12:MSM6046137305
s:issn
0956-7135
s:numberOfPages
8
n10:organizacniJednotka
22330