This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://localhost/temp/predkladatel/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019218%21RIV08-MSM-22330___/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n4http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019218%21RIV08-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n18:Vysledek
dcterms:description
Bylo stanoveno složení mastných kyselin roztíratelných tuků, margarinů a másla Bylo stanoveno složení mastných kyselin roztíratelných tuků, margarinů a másla Fatty acids composition of fat spreads, margarines and butter fat was determined
dcterms:title
Rozhoduje celkové složení tuku Rozhoduje celkové složení tuku The composition of fats is important
skos:prefLabel
The composition of fats is important Rozhoduje celkové složení tuku Rozhoduje celkové složení tuku
skos:notation
RIV/60461373:22330/07:00019218!RIV08-MSM-22330___
n3:strany
130-133
n3:aktivita
n9:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046137305)
n3:cisloPeriodika
5
n3:dodaniDat
n4:2008
n3:domaciTvurceVysledku
n8:4560426
n3:druhVysledku
n5:J
n3:duvernostUdaju
n12:S
n3:entitaPredkladatele
n11:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
448443
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/07:00019218
n3:jazykVysledku
n15:cze
n3:klicovaSlova
Fatty acids composition; fat spreads; margarines; butter
n3:klicoveSlovo
n16:butter n16:Fatty%20acids%20composition n16:fat%20spreads n16:margarines
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[7BC5C7885482]
n3:nazevZdroje
Výživa a potraviny
n3:obor
n17:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:rokUplatneniVysledku
n4:2007
n3:svazekPeriodika
62
n3:tvurceVysledku
Brát, Jiří Dostálová, Jana
n3:zamer
n10:MSM6046137305
s:issn
1211-846X
s:numberOfPages
4
n13:organizacniJednotka
22330