This HTML5 document contains 40 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://localhost/temp/predkladatel/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019192%21RIV08-MSM-22330___/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019192%21RIV08-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n15:Vysledek
dcterms:description
Flavonoids are active components of both wine grapes and wine as they act as antioxidants and also influence the flavour. Víno i hrozny obsahují flavonoidy, které mají velký význam jako antioxidanty i jako složky ovlivňující chuť výrobku. Víno i hrozny obsahují flavonoidy, které mají velký význam jako antioxidanty i jako složky ovlivňující chuť výrobku.
dcterms:title
Flavonoidy ako výživové a senzoricky aktívne zložky hrozna a vína Flavonoidy jako výživově a ssenzoricky aktivní složky hroznů a vína Flavonoids as nutritionally and sensorically active components of grapes and wine
skos:prefLabel
Flavonoids as nutritionally and sensorically active components of grapes and wine Flavonoidy ako výživové a senzoricky aktívne zložky hrozna a vína Flavonoidy jako výživově a ssenzoricky aktivní složky hroznů a vína
skos:notation
RIV/60461373:22330/07:00019192!RIV08-MSM-22330___
n4:strany
63-64
n4:aktivita
n5:Z
n4:aktivity
Z(MSM6046137305)
n4:cisloPeriodika
3
n4:dodaniDat
n14:2008
n4:domaciTvurceVysledku
n9:8747636
n4:druhVysledku
n11:J
n4:duvernostUdaju
n8:S
n4:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
422179
n4:idVysledku
RIV/60461373:22330/07:00019192
n4:jazykVysledku
n17:sla
n4:klicovaSlova
Wine - wine grapes - flavonoids - nutrional value - sensory value
n4:klicoveSlovo
n18:Wine
n4:kodStatuVydavatele
SK - Slovenská republika
n4:kontrolniKodProRIV
[5E2F34FBDE87]
n4:nazevZdroje
Vinič a víno
n4:obor
n12:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
2
n4:rokUplatneniVysledku
n14:2007
n4:svazekPeriodika
7
n4:tvurceVysledku
Príbela, Alexander Pokorný, Jan
n4:zamer
n7:MSM6046137305
s:issn
1335-7514
s:numberOfPages
2
n13:organizacniJednotka
22330