This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n8http://localhost/temp/predkladatel/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00018140%21RIV08-MZE-22330___/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00018140%21RIV08-MZE-22330___
rdf:type
skos:Concept n13:Vysledek
dcterms:description
Byl sledován vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách The changes of α-galaktosides contents in legume seeds during soaking and cooking was determined Byl sledován vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách
dcterms:title
Vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách Vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách Influence of soaking and cooking on α-galaktosides content in legume seeds
skos:prefLabel
Vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách Vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách Influence of soaking and cooking on α-galaktosides content in legume seeds
skos:notation
RIV/60461373:22330/07:00018140!RIV08-MZE-22330___
n3:strany
68-70
n3:aktivita
n12:P
n3:aktivity
P(QF3287)
n3:cisloPeriodika
1
n3:dodaniDat
n15:2008
n3:domaciTvurceVysledku
n16:4560426 n16:6369537
n3:druhVysledku
n10:J
n3:duvernostUdaju
n5:S
n3:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
458447
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/07:00018140
n3:jazykVysledku
n18:cze
n3:klicovaSlova
Legumes; ?-galaktosides; cooking; soaking
n3:klicoveSlovo
n9:soaking n9:%3F-galaktosides n9:cooking n9:Legumes
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[32A542DCEF2C]
n3:nazevZdroje
Sborník XXXVIII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, , 21.-23.5. 2007, Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, ČR
n3:obor
n11:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:projekt
n14:QF3287
n3:rokUplatneniVysledku
n15:2007
n3:svazekPeriodika
38
n3:tvurceVysledku
Culková, Jana Dostálová, Jana
s:issn
1802-1433
s:numberOfPages
3
n8:organizacniJednotka
22330