This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n6http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017869%21RIV07-MSM-22330___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017869%21RIV07-MSM-22330___
rdf:type
n16:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Byly studovány změny tuků při mikrovlnném ohřevu a ohřevu v troubě Byly studovány změny tuků při mikrovlnném ohřevu a ohřevu v troubě Changes of fats during microvawe heating and heating in oven were studied
dcterms:title
Změny tuků při mikrovlnném a konvenčním ohřevu Změny tuků při mikrovlnném a konvenčním ohřevu Changes of fats during microvawe heating and heating in oven
skos:prefLabel
Changes of fats during microvawe heating and heating in oven Změny tuků při mikrovlnném a konvenčním ohřevu Změny tuků při mikrovlnném a konvenčním ohřevu
skos:notation
RIV/60461373:22330/06:00017869!RIV07-MSM-22330___
n3:strany
295-298
n3:aktivita
n4:Z
n3:aktivity
Z(MSM6046137305)
n3:dodaniDat
n15:2007
n3:domaciTvurceVysledku
n10:8747636 n10:4560426 n10:2055406
n3:druhVysledku
n13:D
n3:duvernostUdaju
n19:S
n3:entitaPredkladatele
n5:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
510185
n3:idVysledku
RIV/60461373:22330/06:00017869
n3:jazykVysledku
n12:cze
n3:klicovaSlova
Fats; changes; microvawe heating; oven heating
n3:klicoveSlovo
n18:Fats n18:oven%20heating n18:microvawe%20heating n18:changes
n3:kontrolniKodProRIV
[CC98579D8B52]
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
Sborník XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
n3:obor
n8:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n15:2006
n3:tvurceVysledku
Pokorný, Jan Dostálová, Jana Hanzlík, Pavel
n3:zamer
n17:MSM6046137305
s:issn
1802-1433
s:numberOfPages
4
n6:hasPublisher
VÚPP
n14:organizacniJednotka
22330