This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n4http://localhost/temp/predkladatel/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017837%21RIV07-MSM-22330___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017837%21RIV07-MSM-22330___
rdf:type
skos:Concept n16:Vysledek
dcterms:description
Článek podává přehled základních biochemických cest vzniku důležitých potravinářských peptidů, především glutationu, vybraných rostliných -glutamyl peptidů a živočišných histidinových dipeptidů. This review article gives a brief survey of principal pathways that lead to the biosynthesis of most important peptides occurring in foods. Glutathione, selected plant -glutamyl peptides, and animal histidine dipeptides are included in this review. This review article gives a brief survey of principal pathways that lead to the biosynthesis of most important peptides occurring in foods. Glutathione, selected plant -glutamyl peptides, and animal histidine dipeptides are included in this review.
dcterms:title
Biosynthesis of food constituents: Peptides - a review Biosytézy složek potravin: Peptidy- přehledný článek Biosynthesis of food constituents: Peptides - a review
skos:prefLabel
Biosynthesis of food constituents: Peptides - a review Biosynthesis of food constituents: Peptides - a review Biosytézy složek potravin: Peptidy- přehledný článek
skos:notation
RIV/60461373:22330/06:00017837!RIV07-MSM-22330___
n5:strany
149-155
n5:aktivita
n14:Z
n5:aktivity
Z(MSM6046137305)
n5:cisloPeriodika
4
n5:dodaniDat
n13:2007
n5:domaciTvurceVysledku
n9:1676423 n9:8189641 n9:5552362
n5:druhVysledku
n6:J
n5:duvernostUdaju
n11:S
n5:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n5:idSjednocenehoVysledku
467137
n5:idVysledku
RIV/60461373:22330/06:00017837
n5:jazykVysledku
n18:eng
n5:klicovaSlova
peptides, glutathione,  -glutamyl peptides, animal histidine dipeptides
n5:klicoveSlovo
n7:animal%20histidine%20dipeptides n7:-glutamyl%20peptides n7:glutathione n7:%26%2361543 n7:peptides
n5:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n5:kontrolniKodProRIV
[15B9A73CADAB]
n5:nazevZdroje
Czech Journal of Food Science
n5:obor
n17:GM
n5:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n5:pocetTvurcuVysledku
3
n5:rokUplatneniVysledku
n13:2006
n5:svazekPeriodika
24
n5:tvurceVysledku
Kubec, Roman Cejpek, Karel Velíšek, Jan
n5:zamer
n12:MSM6046137305
s:issn
1212-1800
s:numberOfPages
7
n4:organizacniJednotka
22330